آشنایی با خوشمزه ترین شکلات ها در اروپا

به گزارش سهندبلاگ، همه عاشق شکلات اند، مخصوصاً از نوع مرغوب آن. اگر در تعطیلات پیش رو به اروپا می روید و از عشاق این خوردنی خوشمزه هستید، به موزه شکلات در پراگ یا شعبه اصلی کدبری (Cadbury) در لندن، که عظیم ترین کارخانه تولیدی شان هم در آن جاست، سر بزنید. در ادامه شما را با برندهای شکلات و شکلات سازهای معروف در 10 کشور مهم اروپا آشنا می کنیم.

آشنایی با خوشمزه ترین شکلات ها در اروپا

با ما سفر کنید و با تور ترکیبی اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.

1. انگلیس

اگر صنعت شکلات سازی مثل صنعت مد بود، بدون شک شکلات کدبری (Cadbury) سوپر مدل بین المللی می شد. این شکلات در سراسر دنیا میلیون ها نفر را عاشق و شیفته خود نموده است. کارخانه اصلی این شکلات در پایتخت انگلیس، یعنی لندن قرار گرفته است و امروزه در بیش از 50 کشور کارخانه فعال دارد. شکلات شیری دلیل شهرت کدبری است. در بیرمنگام کارخانه ای به نام دنیای کدبری (Cadbury World) تأسیس شده که امکانات شگفت انگیزی برای بازدیدنمایندگان فراهم می نماید، از سفر اکتشافی شکلاتی چهار بعدی گرفته تا کلاس های شکلات سازی!

2. فرانسه

پیِر هِرمه (Pierre Herme) در فرانسه، ژاپن و آمریکا، پیکاسوی شکلات سازی صدا زده می شود. خانه شکلات سازی و قنادی او در خیابان بناپارت پاریس قرار گرفته است. مرغوب ترین شکلات ها، چای، نان، پاند کیک (pound cake)، همه و همه دست رد زدن به محصولات هرمه را برای عشاق شیرینی سخت تر می نماید. اما راز پیر چیست؟ باید گفت که او شکر را مثل نمک برای تنظیم طعم های مختلف استفاده می نماید.

3. هلند

وقتی در آمستردام هستید، باید شکلات های پوچینی بمبنی (Puccini Bomboni) را امتحان کنید. پوچینی بمبنی دو شعبه در خیابان سینگل (Singel) و استالسترات (Staalstraat) دارد که آماده اند به شما تجربه ای فراموش نشدنی را با مزه ای بی همتا ارائه نمایند. آشپزهای پوچینی همیشه به دنبال خلق ترکیبات جدید و اصیل با استفاده از فلفل، علف لیمو (Lemongrass) و جوز هندی هستند. پس در سفر به هلند، آن را از یاد نبرید.

4. آلمان

در آلمان، راوش شکولادنهاوس (Rausch Schokoladenhaus) تیر را درست به قلب شکلات دوستان زده است. این شکلات سازی که نماد شهر برلین به شمار می رود، در مرکز شهر، یعنی میت (Mitte) قرار گرفته است. راوش شکولادنهاوس با یک حلقه سه گانه مشتریان را وسوسه می نماید: فروشگاه شکلات، کافه و رستورانی که شکلات های دست ساز و دسرهای خوشمزه در آن سرو می شود.

5. چک

تا به حال فکر نموده اید شکلات چطور به وجود آمد؟ تاریخ و تحول دانه های کوچک کاکائو به شکلات قهوه ای یا سیاه را می توانید در اینجا، یعنی موزه داستان شکلات (The Choco-story Musem) در نزدیکی ایستگاه مترو موستک شهر پراگ در کشور چک کشف کنید. این موزه اطلاعات تاریخی، جغرافیایی و گیاه شناسی درباره شکلات را به بازدیدنمایندگان ارائه می دهد و البته ناگفته نماند که در تست کردن چندین مزه مختلف بی نصیب نمی مانید.

6. اتریش

ویلی وانکا در فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی را به یاد دارید؟ رقیب او، کارخانه شکلات زوتر (Zotter) در ریگرزبورگ (Riegersburg) در کشور اتریش است. سرآشپز جوزف زوتر ابتدا به عنوان شاگرد آشپز و پیش خدمت کارش را آغاز کرد؛ سپس به شکلات ساز حرفه ای تبدیل شد. محصولات زوتر از دانه های کاکائوی باکیفیت و ارگانیک تهیه می شوند. تکنیک های تخصصی آن ها، تمام فرایند بو دادن دانه ها تا آسیاب کردن به روش قدیمی را تحت پوشش قرار می دهد. کارخانه شکلات زوتر، تنها کارخانه اروپاست که از این روش استفاده می نماید.

7. ایتالیا

دریافت بوسه از آشنایان و دوستان ایتالیایی بد نیست، مخصوصا اگر از نوع شکلاتی آن،باچی (Baci) باشد! باچی در لغت یعنی بوسه. شکلات باچی قصه ای رمانتیک دارد که قدمت آن به شهری در قلب ایتالیا، یعنی پروجا (Perugia) در سال 1922 برمی شود. با شکلات مردم توانستند به همراه نوشته ای عاشقانه که شکلات را به اندازه یک بوسه شیرین می کرد عشق شان را ابراز نمایند. سال هاست میلیون ها نفر در سراسر دنیا از عاشقان شکلات سیاه، سفید، شکلات شیری با مغز فندق و شکلات کرانچی فندقی از برند باچی هستند.

8. اسپانیا

شکلات بلانسارت (Blanxart) هوس تان برای خوردنی های اسپانیا را کاملاً سیراب می نماید. جزیره کرس (Corsega) بارسلون، این شکلات سازی مشهور را در خود جای داده که برای داشتن شکلات های فوق العاده، به متد استفاده از یک نوع کاکائو وفادار مانده است. بلانسارت هر نوع از شکلات برای هر سلیقه ای که فکرش را بکنید، فراوری می نماید؛ از شکلات تلخ 95 درصد اکوادور تا شکلات سفید بدون شکر!

9. سوئیس

شکلات سازی لینت (Lindt)، در سال 1845 میلادی در کشور سوئیس و شهر زوریخ تأسیس شد که شناخته شده ترین شکلات در دنیا است. لینت با فراوریاتی همچون شکلات های خالص با درصدهای مختلف مثل 90 درصد و شکلات های نوآورانه با کرم کارامل یا کارامل نمکی، از پیشرو های صنعت شکلات سازی به حساب می آید. کجا بهتر از وطن این شکلات معروف، یعنی کیلشبرگ (Kilchberg) می توان آن را مزه کرد؟

10. بلژیک

شکلات سازی گودایوا یا گودیوا (Godiva) که در سال 1926 شکل گرفت، اکنون در بیش از 100 کشور دنیا 600 شعبه رسمی دارد. به عنوان شکلات ساز رسمی دربار بلژیک، منصافانه است بگوییم گودایوا یکی از بهترین شکلات های دنیا را فراوری می نماید. برای دیدن کارخانه آن کافی ست سفری به بروکسل داشته باشید. شکلات، ترافل، کاکائو و سایر شیرینی ها از تخصص های شرکت گودایوا است.

منبع: گردشبان
انتشار: 2 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 9679

به "آشنایی با خوشمزه ترین شکلات ها در اروپا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با خوشمزه ترین شکلات ها در اروپا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید