تنوع دانشگاه ها؛ عاملی در جهت کاهش ترس داوطلبان از کنکور

به گزارش سهندبلاگ، عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر گفت: به دلیل تنوع زیاد دانشگاه ها، داوطلبان نباید ترسی از کنکور داشته باشند.

تنوع دانشگاه ها؛ عاملی در جهت کاهش ترس داوطلبان از کنکور

عبدالمجید شادمان عضو هیئت علمی دانشکده هوافضای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفت وگو با خبرنگار درباره اجرایی شدن مصوبه برگزاری 2 بار کنکور در سال اظهار کرد: به اسم عضو هیئت علمی با هر عاملی که باعث کاهش سطح استرس دانشجویان می گردد کاملا موافق هستم.

او درباره رعایت بعضی نکات ویژه داوطلبان کنکوری گفت: استرس روی تمامی دانش آموزان اثر منفی دارد و باید تصمیماتی اتخاذ گردد تا از اندازه استرس کمتر گردد، افرادی که تسلط کافی روی مطالب علمی دارند و کوشش خود را جهت مطالعه دروس نموده اند، نباید به هیچ اسم ترسی از روز کنکور داشته باشند؛ چرا که به راحتی می توانند با استفاده از یافته های علمی خود استفاده نمایند.

شادمان توضیح داد: استرس باعث کاهش توانایی و ظرفیت داوطلبان کنکوری می گردد و می تواند یافته های علمی آن ها را به فراموشی بسپارد. افرادی که قانون گذاری شان بالاتر از مقصد مورد نظرشان بوده حتی در صورت بروز استرس نتیجه کوشش خود را می بینند و در دانشگاه مورد نظر قبول می شوند.

عضو هیئت علمی دانشکده هوافضای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به کاهش سطح استرس داوطلبان در زمان کنکور اظهار کرد: ظرفیت دانشگاه ها در کشور به صورت متنوع و گسترده قابل مشاهده است و تعداد آن ها به مراتب افزایش یافته است و افراد نباید نگرانی خاصی از رسیدن به نقاط مطلوب و هدفمند خود در زمینه های علم و فناوری و دانشی داشته باشند؛ چرا که به راحتی می توانند نتایج کوشش خود را ببینند.

عضو هیئت علمی دانشکده هوافضای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: لازم به ذکر است که طی دهه های گذشته تحصیل افراد در موارد خاص محدود بوده، اما امروزه تنوع رشته ها و دانشگاه ها زیاد شده است و بنابراین نگرانی و استرس در این زمینه کاملا بی معنی است.

شادمان درباره خودکشی بعضی از داوطلبان بعد از مشاهده نتایج کنکور گفت: این اتفاق بسیار ناخوشایند بوده که حاصل آن اطلاعات غلط است، برای مثال اگر داوطلبی در دانشگاه مورد علاقه خود پذیرفته نگردد راهکاری جز از بین بردن خود نمی بیند، در حالیکه دانشجویانی داریم که بعد از قبولی در رشته های فنی یا مهندسی به دلیل عدم علاقه تغییر رشته داده اند و هم اکنون در رشته های علوم انسانی مانند: وکالت، روانشناسی، مدیریت و ... ادامه تحصیل می دهند؛ بنابراین در این زمینه علاقه افراد ممکن است دچار تغییراتی گردد که در نتیجه اقدام به تغییر رشته نمایند.

عضو هیئت علمی دانشکده هوافضای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اضافه نمود: فرصت ها و تغییراتی که در اختیار افراد قرار می گیرد ایجاب می نماید که اگر آن ها زمانی در رشته مورد علاقه خود پذیرفته نشدند به هیچ اسم ناامید نشوند و تصمیم به خودکشی نگیرند، بلکه باید از توانایی ها و استعداد های خود در راه های بهتری استفاده نمایند و بدانند که در هر زمان و مکانی می توانند همیشه خود را به برترین شکل ممکن به همه افراد ثابت نمایند.

pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 15005

به "تنوع دانشگاه ها؛ عاملی در جهت کاهش ترس داوطلبان از کنکور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تنوع دانشگاه ها؛ عاملی در جهت کاهش ترس داوطلبان از کنکور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید