خواص تخم آفتابگردان
به گزارش سهندبلاگ، گل آفتابگردان به رنگ زرد طلائی,مانند رنگ خورشید که نه تنها انسان با تماشای آن به وجد میاید,بلکه دانه بسیار سالم ومغذی فراوری می نماید.تخم آفتابگردان به رنگ سیاه وسفید است ومعمولاً از آن برای تهیه روغن خوراکی استفاده می گردد واز مغز آن که بسیارمفید است در پخت نان به کار می رود.سرخپوستان آمریکای شمالی در5000سال

خواص تخم آفتابگردان
گل آفتابگردان به رنگ زرد طلائی,مانند رنگ خورشید که نه تنها انسان با تماشای آن به وجد میاید,بلکه دانه بسیار سالم ومغذی فراوری می کند.تخم آفتابگردان به رنگ سیاه وسفید است ومعمولاً از آن برای تهیه روغن خوراکی استفاده می شود واز مغز آن که بسیارمفید است در پخت نان به کار می رود.سرخپوستان آمریکای شمالی در5000سال پیش به خواص بسیار زیاد آن پی بردند.و این دانه کوچک مقوی ومغذی را به خمیر نان اضافه می کردند.
کارهای بزرگی که در این دانه کوچک ساخته است:
این دانه سرشار از اسیدهای آمینه بوده که بدن به تنهائی قادر به فراوری این ساختار پروتئین نمی باشد.بنابراین باید به وسیله تغذیه ی صحیح تأمین شود.کمبود اسیدهای آمینه باعث اختلال در متابولیسم بدن می شود.تخم آفتابگردان حاوی میزان زیادی آهن،مس،ویتامین E،B،A،فسفر،منیزیوم ونیاسین می باشد که آهن ومس وویتامین به صورت آنتی اکسیدان عمل نموده,از اکسیده شدن ملکول های مهم در بدن جلوگیری می نمایند ویتامین ومنیزیوم برای سیستم اعصاب بسیار مفید می باشد.ازParodontose و خونریزی لثه جلوگیری می کند.وبه سلامت عروق و کم خونی یاری می کند.تخم آفتابگردان به دلیل وجود اسیدلینول بیماری های مربوط به گردش خون را بهبود می بخشد.
منبع:هنراشپزی شماره37
منبع: راسخونdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری