علیرضا بیرانوند مصدوم شد
به گزارش سهندبلاگ، گلر تیم فوتبال آنتورپ در آخرین تمرین این تیم با مصدومیت روبرو شد و فردا برای تعیین شدن میزان آسیب دیدگی MRI خواهد داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، همانطورکه پیش بینی می شد بیرانوند که پس از دوران کرونا به تیم جدید خود ملحق نشده بود و تا هفته های انتهای سرخپوشان را در راه چهارمین قهرمانی همراهی میکرد، با از دست دادن تمرینات پیش فصل، بازی های ابتدایی فصل را نیز از دست داد.
این دروازه بان اگرچه چند هفته ای است که در تمرینات تیم جدید خود حاضر شده ولی هنوز به شرایط ایده آل خود نرسیده است؛ حالا هم با بدشانسی در آخرین تمرین تیم با مصدومیت روبرو شد.
آسیب دیدگی بیرانوند از ناحیه همسترینگ است و روز آینده برای تعیین شدن مدت زمان دوری از فوتبال، MRI خواهد داد.
بیرانوند گلر اصلی کادر فنی آنتورپ بود ولی دیر به تمرینات تیم اضافه شد تا ژان بوته کار را در دست بگیرد و حالا هم علیرغم اینکه گاهی دروازه بان شماره 47 تیم بلژیکی گل های بدی را دریافت نموده، هنوز فرصت برای بیرانوند برای حضور در ترکیب اصلی داده نشده است.
بیرانوند آخرین بار مقابل پیکان در مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران به میدان رفت و حالا با از دست دادن ملاقات آنتورپ مقابل میشلن که روز آدینه برگزار خواهد شد، دوری او از فوتبال به بیش از 100 روز می رسد؛ چیزی که طی سال های اخیر دروازه بان ملی پوش فوتبال ایران به آن عادت ندارد.
آنتورپ در انتها هفته هفتم رقابت های فوتبال بلژیک رتبه ششم را با کسب 11 امتیاز در اختیار دارد و در صدر جدول شالروآ با 19 امتیاز قرار گرفته است.
منبع: خبرگزاری دانشجوpariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری