معدوم سازی 100 تن محصولات غیرقابل مصرف انسانی در شادگان
به گزارش سهندبلاگ، خبرگزاری خبرنگاران- معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان از معدوم سازی بیش از 100 تن محصولات غیرقابل مصرف انسانی، فاسدشده و تاریخ گذشته در گمرک شادگان اطلاع داد.

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران از شادگان ، دکتر زینب جوانمروی اظهار کرد: بیش از 11 قلم محصولات غذایی و آشامیدنی با قیمتی بالغ بر 17میلیارد و 230میلیون ریال در گمرک شادگان در راستای نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی و حفظ سلامت مردم که از اهداف اصلی و مورد تاکید معاونت غذا و دارو است، معدوم شدند.
وی با اشاره به اینکه مواد یادشده با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و کارشناس حقوقی، نماینده دادگستری، محیط زیست، اداره گمرک و دریانوردی معدوم شدند، گفت: این محموله با توجه به آزمایشات اجرا شده و بعلت مغایرت با استانداردهای ملی از نظر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شد.
انتها پیغام /
منبع: خبرگزاری آریاpariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری