مُهر کرونا بر صفحه پایانی زندگی 332 فسایی
به گزارش سهندبلاگ، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: طی 48 ساعت گذشته 4 نفر در این شهرستان بر اثر ابتلا به کرونای دلتا جان باختند که مجموع قربانیان به 332 نفر رسید.

صادق مهدوی نیا، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا در گفت و گو با خبرنگار از ، از فوت چهار نفر بر اثر ابتلا به کرونای دلتا و شناسایی 139 بیمار نو طی 48 ساعت گذشته در این شهرستان اطلاع داد و گفت: آمار متوفیان شهرستان فسا از ابتدای شیوع ویروس کرونا به 332 نفر رسید.
او با بیان اینکه از ابتدای شهریورماه تا یازدهم شهریور 24 نفر در شهرستان فسا براثر کرونا فوت کردند، از کاهش سن فوت شدگان نسبت به موج های قبلی شیوع این بیماری اطلاع داد و اضافه کرد: فوت شدگان 2 روز گذشته در فسا 4 زن 55، 56، 59 و 74 ساله بودند.
او تعداد کل موارد مثبت تا به امروز را 19 هزار و 778 نفر بیان کرد و اضافه کرد: بعلاوه تعداد کل بیماران بهبود یافته 19 هزار و 222 نفر بوده است.
مهدوی نیا ادامه داد: 49 هزار و 811 نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت نموده اند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا ادامه داد: افزایش موارد سرپایی، افزایش مقدار مراجعه به درمانگاه کرونا و افزایش در مقدار موارد بستری و بیماران بد حال بستری زنگ خطر جدی برای مردم و مسئولین در راستای افزایش نظارت ها و رعایت های بهداشتی است.
مهدوی با تاکید بر جدی گرفتن واکسیناسیون، بیان کرد که هم اینک شهرستان فسا در شرایط قرمز و خیلی پرخطر واقع شده است و بهتر شدن شرایط به رعایت پروتکل های بهداشتی و کاهش نیافتن حساسیت مردم، مسئولین و افزایش نظارت ها و رعایت ها بستگی دارد.
او از مردم خواست تا از هرگونه مسافرت غیر ضروری، برگزاری تجمعات اداری و فرهنگی مذهبی، میهمانی و دورهمی خانوادگی و پارک نشینی و بازارگردی خودداری نمایند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا اسم کرد: رعایت فاصله گذاری فیزیکی به وسیله همه اقشار جامعه، استفاده مداوم و صحیح از ماسک، شستشوی دستها، بازبودن پنجره ها و تهویه مناسب هوا و نظارت و تذکر همگانی بر اجرای پروتکل های بهداشتی مورد تاکید است.
شهرستان فسا در فاصله 130 کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان