یک تیر و چند نشان با ساخت پارکینگ طبقاتی نیایش
به گزارش سهندبلاگ، ساخت پارکینگ طبقاتی نیایش در منطقه 3 نقش مؤثری در تأمین جای پارک مراجعه کنندگان به بوستان ملت، پردیس سینمایی ملت و بیمارستان قلب شهید رجایی دارد.

خبرنگاران- زهرا کریمی: علی پیوسته مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در این باره می گوید: با توجه به تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان قلب شهید رجایی و گردشگران به پردیس سینمایی ملت و بوستان ملت احتیاج به ساخت پارکینگ طبقاتی در منطقه مشاهده شد که با کارشناسی مهندسان در حال ساخت است. وی اضافه نمود: این پارکینگ طبقاتی در 11 طبقه با 9 طبقه پارکینگ در تراز منهای یک و 2 طبقه تجاری در تراز مثبت یک سال 1397 شروع شد و اکنون حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران گفت: این پارکینگ گنجایش بیش از 1200 خودرو دارد و پیش بینی می گردد سال 1400 به بهره برداری برسد.
منبع: همشهری آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا