اقامتگاه های بوم گردی در کرمانشاه درجه بندی می شوند
به گزارش سهندبلاگ، سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه از درجه بندی اقامتگاه های بوم گردی این استان برای ایجاد رقابت، توسعه و پیشرفت خبر داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه، علی صابر در نشست با اعضای هیئت مدیره اقامتگاه های بوم گردی استان که صبح امروز شنبه 25 آبان برگزار شد، گفت: با توجه به نزدیکی زمان برگزاری کنفرانس بین المللی اکوتوریسم روستایی در سال 2020 میلادی، در نظر داریم با شاغلان و افرادی که به هر شکلی با صنعت خدمات گردشگری در داخل و خارج از استان فعالیت می کنند، ارتباط علمی و تجربی برقرار کنیم و برای تحقق این هدف باید نشست های مستمری برگزار شود.
او اضافه نمود: باید تلاش کنیم تا با همکاری بخش خصوصی و مدیران اقامتگاه ها شرایط لازم را برای برخورداری بهینه از ظرفیت های موجود در روستاها و معرفی آن به گردشگران فراهم کنیم.
صابر شرح داد: بررسی نقاط ضعف و قوت ، بیان مسائل و تسریع در انجام امور اداری از مرحله درخواست تا صدور مجوز بهره برداری اقامتگاه بوم گردی در سطح استان در دستور کار ما قرار گرفته است.
فرامرز رشیدی رئیس هیئت مدیره اقامتگاه های بوم گردی استان کرمانشاه در این نشست گفت: در جلسه مشترکی که با سایر مدیران اقامتگاه های بوم گردی استان و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه داشتیم مسائل اقامتگاه ها بررسی و نبود زیرساخت های لازم به اطلاع استاندار رسید و او با صدور دستورات لازم، بر رفع این موانع تاکید کرده است.
او اضافه نمود: مسائل و چالش های پیش روی اقامتگاه های بوم گردی استان شامل نبود خدمات عمرانی، جاده دسترسی به روستا، نیاز به سوخت رسانی، نبود آنتن و دسترسی به شبکه های مخابراتی تلفن همراه، نبود اینترنت پرسرعت که درخواست گردشگران بوده، مسائل آب رسانی و درجه بندی نکردن اقامتگاه هاست.
در انتها این نشست سرپرست معاونت گردشگری، اقدامات لازم به منظور نظارت بر کیفیت و رعایت استانداردهای مورد نظر اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه را با توجه به اساسنامه فرایند صدور مجوز و بهره برداری از اقامتگاه های بوم گردی را اعلام، پیگیری کرد. همچنین مکاتبات اجرا شده برای بهبود شرایط و درجه بندی اقامتگاه ها با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر دستگاه های مرتبط با این امر را از اهداف این معاونت اعلام نمود.
منبع: میراث آریاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا