بانوی معرق کار سنندجی برای 15 نفر شغل ایجاد کرد
به گزارش سهندبلاگ، صبا احمدی، بانوی کارآفرین حوزه صنایع دستی در سنندج با سرمایه اندک خود و رونق کارش توانست برای 15 نفر از بانوان بیکار کردستانی اشتغال ایجاد کند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از تسنیم، صنایع دستی یکی از حوزه های کاری پررونق و درآمدزا محسوب می گردد که بانوان کارآفرین این حوزه با سرمایه اندک شخصی علاوه بر یاری به ایجاد اشتغال و کسب درآمد؛ سنت اصیل و بومی را با نقش و نگارهای هنری احیا و برای آیندگان حفظ نموده اند.
صبا احمدی، بانوی کارآفرین حوزه صنایع دستی در سنندج که بیشترین فعالیت خود را به معرق کاری اختصاص داده و از سال 84 وارد این عرصه شده است، می گوید: انگیزه برای هنر ذاتی است و با علاقه به این حرفه وارد شده ام و حدود 15 سال توانسته ام انواع کارگاه های مختلف درزمینه صنایع دستی (چوب) نازک کاری، منبت کاری و معرق کاری داشته باشم.
وی با بیان اینکه اوایل فعالیت در این حوزه، کارم را با سرمایه کمی شروع نموده ام، می افزاید: توانسته ام در این زمینه برای 10 تا 15 نفر از بانوان شغل ایجاد نموده و با همکاری یکدیگر انواع فراوریات خود را به بازار ارائه دهیم.
این بانوی کار آفرین صنایع دستی در سنندج بیان نمود: کار در زمینه صنایع چوب حس و حال بسیار خوبی دارد چراکه یک تکه از چوب که هیچ حس و حالی ندارد با کارکردن روی آن به آن جان می دهیم و اجرای طرح و سازه های مختلف، بر روی یک تکه چوب، بسیار لذت بخش است.
وی بیان کرد: کار با صنایع چوب فقط مختص به توانایی آقایان نیست بلکه بانوان نیز می توانند بسیار قوی تر و حرفه ای تر از آقایان، فعالیت داشته باشند و در این زمینه با پیروزیت های زیادی دست یابند.
احمدی گفت: وقتی یک کاری فراوری می گردد هیچ ارتباطی به جنسیت ندارد، اکنون بنده با 10 تا 15 بانوی با استعداد در حال کار فراوریی هستیم و فراوریات خود را بازار ارائه داده و درآمدزایی می کنیم.
این بانوی کارآفرین کردستانی با بیان اینکه صنایع چوب و صنایع دستی بازار خاص خود را دارد، اظهار داشت: در فراوری محصولات چوبی به راحتی می توان اثر و کارهای خوبی خلق کرد و در بازار فروش نیز درآمدزایی خوبی داشت.
وی بیان نمود: نازک کاری استان کردستان در تمام ایران حرف اول را می زند پس قطعاً در زمینه های دیگر چوب نیز می توانیم به خوبی در دنیا حرف اول را بزنیم.
احمدی توضیح داد: به تمام جوانان استان کردستان اعم از بانوان و آقایان توصیه می کنم که اگر به کار صنایع دستی چوبی علاقه دارند و قصد درآمد زایی و ایجاد اشتغال دارند، فعالیت دراین حوزه مناسب است و یقیناً می توانند در این زمینه پیروز شوند.
بانوی کار آفرین خطاب به مسئولان متولی صنایع دستی کردستان یادآور شد: امیدوارم با حمایت و پشتیبانی در حوزه صنایع دستی بتوانیم ضمن ایجاد اشتغال، موجب درآمد و فراوری بیشتر محصولات چوبی باشیم.
منبع: همشهری آنلاینabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت