تاثیر تغذیه بر مغز و حافظه

به گزارش سهندبلاگ، سلامت خبرنگاران : تغذیه علاوه برجس م می تواند بر مغز و حافظه هم تاثیر بگذارد.

تاثیر تغذیه بر مغز و حافظه

تغذیه و کیفیت آن بر روی سیستم مغز و حافظه تاثیر چشمگیری دارد.

به گزارش خبرنگاران ، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک متخصص تغذیه برای ارائه توضیحاتی درباره تاثیر تغذیه بر مغز و حافظه دعوت کرد.

این متخصص تغذیه گفت: نوع مواد غذایی و ساعت مصرف آنها، تاثیر بسیار زیادی بر عملکرد مغز انسان دارد.

در ادامه، ویدئویی از توضیحات کامل این متخصص درباره موضوع تاثیر تغذیه بر مغز و حافظه را مشاهده می کنید.

این کارشناس گفت : بسیاری از ما عادت داریم در وعده صبحانه از قندهای ساده مثل شکر و حتی نان سفید استفاده کنیم. مصرف این مواد خوراکی قند خون ما را به شرعت بالا می برد و بعد بدن انسولین ترشح می نماید که موجب می گردد ناگهان با افت قند خون رو به رو شویم. همین امر سبب می گردد احساس سردرد کنیم پس باید از نان های سبوس دار مانند نان سنگک و نان های تیره رنگ استفاده کنیم.

صبحانه چه بخوریم؟

صبحانه عسل و مربا کمتر بخوریم و از گردو و خیار و گوجه زیاد استفاده کنیم تا قند خون مان پایین بیاید.

در وعده صبحانه بهتر است از همه گروه های غذایی استفاده کنیم مانند پروتئین های حیوانی که تخم مرغ شایع ترین آن است . میوه ها ، کاهو ف سبزیجات و مغزهای گیاهی

سمنو خیلی ارزش غذایی ندارد برای صبحانه .

بعلاوه باکتری های مفید دستگاه گوارش به ویژه در افراد چاق به مرور از بین می فرایند. بهتر است از لبنیات پروبیوتیک استفاده کنیم. اینکه چه مواد غذایی در طول روز مصرف می کینم و در چه ساعتی و بعلاوه میان وعده ها بسیار بر حافظه و اندازه کارایی سیستم عصبی مغزی موثر است.

منبع: رکنا
انتشار: 24 شهریور 1400 بروزرسانی: 24 شهریور 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 15250

به "تاثیر تغذیه بر مغز و حافظه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر تغذیه بر مغز و حافظه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید