رئال مادرید سال 2019 را با تساوی شروع کرد
به گزارش سهندبلاگ، رئال مادرید در آغاز سال جدید میلادی نتوانست پیروزی اش را برابر ویارئال حفظ کند و برابر میزبانش مساوی کرد.

به گزارش خبرنگاران، رئال مادرید بامداد جمعه در یک بازی معوقه از هفته هفدهم لالیگا به مصاف ویارئال رفت که این دیدار با تساوی دو بر دو به سرانجام رسید.
گل نخست بازی را سانتی کاسورلا در دقیقه چهار به ثمر رساند تا نامش را به عنوان اولین گلزن لالیگا در سال 2019 ثبت کند. دقایقی بعد کریم بنزما بازی را به تساوی رساند. سفیدپوشان با ضربه سر رافائل واران دو بر یک پیش افتادند و با پیروزی به رختکن رفتند.
در نیمه دوم در حالی که به نظر می رسید سه امتیاز بازی به مادرید برسد کاسورلا گل دیگری به ثمر رساند و نتیجه دو بر دو شد. این گل در دقیقه 82 به ثمر رسید. در ادامه توپی از خط دروازه ها رد نشد و امتیازها بین دو تیم تقسیم شد.
مادرید با 30 امتیاز در صندلی چهارم جدول باقی ماند.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا