شاهرودی: تیم های دیگر روی ما حساب ویژه ای باز کرده اند، باید از نام ایران دفاع کنیم

به گزارش سهندبلاگ، مربی تیم ملی امید می گوید تیم های دیگر در رقابت های انتخابی المپیک حساب ویژه ای باز کردند و امیدوار است که ملی پوشان امید به المپیک صعود کند.

شاهرودی: تیم های دیگر روی ما حساب ویژه ای باز کرده اند، باید از نام ایران دفاع کنیم

به گزارش خبرنگاران، رضا شاهرودی، مربی تیم ملی امید در حاشیه تمرین امروز (چهارشنبه) ملی پوشان امید اظهار کرد: ما ایران هستیم و قطعا تیم های دیگر حساب ویژه ای روی ما باز می کنند. امیدوار هستیم که با توجه به شرایط موجود به المپیک صعود کنیم. ما باید از نام ایران دفاع کنیم و باید تلاش کنیم که بعد 44 سال این اتفاق خوب بیفتد.

او درباره عارف غلامی گفت: خروج او از تیم فنی بوده است. من در کادر فنی یک رای دارم و تصمیم بر این شد غلامی از فهرست خارج شود. امیدوارم که این بازیکن در استقلال پیروز باشد.

شاهرودی درباره امکانات تیم ملی امید گفت: امکانات خوبی داشتیم. ما قبلا 30 بازیکن دعوت می کردیم و 12 نفر در اردو شرکت می کردند. در اردو قطر پیروز شدیم تمام بازیکنان را در اختیار داشته باشیم و یک بازی محبت آمیز در آن جا داشته باشیم.

او درباره یونس دلفی و این که گفته شده این بازیکن مجوز حضور در تیم ملی امید از باشگاه شارلو پیدا نکرده است، گفت: او بازیکن بزرگی است و گویا این بازیکن مصدوم بوده است. من اطلاعات دیگری در این رابطه ندارم.

شاهرودی اضافه کرد: من از آقای کرانچار تشکر می کنم. من از او چیزهای زیادی یاد گرفتم. تاکتیک ها نسبت به آقای کرانچار تغییر کرده است و امیدوارم با این تغییرات بتوانیم نتیجه لازم را به دست آوریم.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 6287

به "شاهرودی: تیم های دیگر روی ما حساب ویژه ای باز کرده اند، باید از نام ایران دفاع کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شاهرودی: تیم های دیگر روی ما حساب ویژه ای باز کرده اند، باید از نام ایران دفاع کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید