فیروز کریمی: مقابل استقلال دست مان خالی است اما جانانه کوشش می کنیم
به گزارش سهندبلاگ، تهران (پانا) - سرمربی تازه تراکتور از وجود غایب های زیاد در تیمش برای ملاقات با استقلال اطلاع داد.

به گزارش رسانه رسمی باشگاه تراکتور، تمرین نوبت صبح امروز تیم زیر نظر فیروز کریمی در ورزشگاه اختصاصی باشگاه برگزار گردید.
در حاشیه این جلسه تمرینی به سراغ فیروز کریمی رفتیم که با انگیزه و روحیه بالا در حال تمرین دادن تیم بود. سرمربی تیم تراکتور که این روزها سر حال تر از همواره در حال آماده سازی تیمش است، در گفت وگویی با رسانه رسمی به تشریح شرایط تراکتور پرداخت.
*از شرایط تیم آغاز کنیم؛ تمرینات خوب پیش می رود؟
خدا را شکر پس از پیروزی که مقابل ذوب آهن داشتیم، تیم از نظر روحی هم پیشرفت خوبی نموده و تمرینات با نشاط و منظمی هم انجام دادیم. علاوه بر مسائل فنی و تاکتیکی، از نظر روحی و روانی هم با بچه ها کار می کنیم. من پیش از ملاقات مقابل ذوب آهن تنها یک جلسه با تیم تمرین داشتم و تأثیر همان تمرین را هم دیدید که ما توانستیم از گل زده خود محافظت کنیم و سه امتیاز را بگیریم. پیش از این هم گفتم که حداقل باید 10 جلسه تمرینی با تیم داشته باشم که در روزهای گذشته یک سوم این جلسات تمرینی را پشت سر گذاشته ایم و در ادامه هم با تمرینات فشرده کوشش می کنیم تیم را به سطح ایده آل و مدنظرمان برسانیم.
*سه شنبه با استقلال بازی خواهیم داشت؛ نظرتان در خصوص این ملاقات چیست؟
در هفته های پایانی همه بازی ها سخت می شوند و ملاقات مقابل استقلال هم از این قاعده مستثنی نیست. به هر حال هواداران تراکتور کری خاصی با تیم های مرکز دارند و همواره می خواهند که تیم شان مقابل آنها پیروز گردد.
*تعداد غایبان تراکتور در این ملاقات هم زیاد است. چه برنامه ای برای این موضوع دارید؟
من به تیمم کاملاً ایمان دارم و با همین دستان خالی مان کار را پیش خواهم برد. مصدومیت و محرومیت، توجیه عدم نتیجه گیری نیست و ما با تمام توان به مصافِ رقبای مان خواهیم رفت.
ان شاءالله در ملاقات مقابل استقلال با دعای خیر هواداران وارد زمین می شویم و جایگزین بضاعت اندک ما، دعای خیر هواداران مان است.
*این روزها رقبا تا دندان مسلح هستند، اما دستان فیروزِ کریمی کاملاً خالی است.
در ملاقات هفته گذشته هم با دستِ خالی به میدان رفتیم و ترکیبی نصفه و نیمه در اختیار داشتیم، اما مقابل استقلال حتی نصفِ آن نصفه و نیمه را هم نداریم و تعداد غایبان مان بیشتر شده است. از تیم مدنظر من برای ترکیب تراکتور بیش از هشت نفر حضور ندارند. البته این مسائلی که گفتم به هیچ اسم بهانه نیست. ما به جوانان اعتقاد ویژه ای داریم و مقابل استقلال هم در پی ارائه یک بازی تماشاگرپسند و همراه با کسب نتیجه خواهیم بود. باشگاه بر روی بازیکنان جوان سرمایه گذاری نموده و این یک نگاه بلندمدت برای تراکتور به شمار میرود.
منبع: خبرگزاری پاناdorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!