متکی کردن دانشگاه ها به درآمدهای اختصاصی از برنامه های اصلی وزارت علوم است
به گزارش سهندبلاگ، دکتر منصور غلامی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه مسائل و مسائل شکل گرفته در دانشگاه ها را جمع آوری و در رفع شان تلاش خواهم کرد، شرح داد: محور اصلی برنامه ها؛ اهداف، مأموریت ها و برنامه های اسناد بالادستی در حوزه آموزش عالی خواهد بود که به نظر می رسد توفیقات اجرایی در آنها کمتر بوده است.

وی یادآور شد: بین المللی شدن دانشگاه ها، توسعه علمی با حفظ جایگاه علمی کشور در منطقه و جهان و تلاش برای به دست آوردن مرجعیت علمی در بخش هایی که توانمندی علمی داریم از جمله برنامه های اجرای ما خواهد بود.
غلامی گفت: هدایت پژوهش های کشور به سمت حل مسائل اجرایی، صنعتی و اجتماعی کشور علاوه بر توسعه در زیرساخت های علوم بنیادی و فناوری های جدید در دستور کار خواهد بود.
وی به توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برای خوداشتغالی و کارآفرینی تأکید کرد و گفت: مباحث فرهنگی برای اعتلای جایگاه اساتید، شادابی و نشاط علمی و سیاسی دانشجویان، تعمیق باورهای دینی و توسعه همبستگی ملی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه بوعلی همدان ادامه داد: گسترش باورها و نگاه های ایرانی- اسلامی در زمینه های مختلف تربیتی، شخصیتی و تلاش برای تقویت خودباوری جوانان و دانشجویان و محققان جوان در راستای جهاد علمی در کشور مدنظر قرار خواهد گرفت.
وی با تأکید بر اینکه مسائل رفاهی دانشجویان و مسائل معیشتی کارکنان در تقویت بنیه مالی دانشگاه ها باید دیده شود، درباره برنامه خود برای فعال کردن شورای عتف نیز به ایسنا گفت: باید در مدل فعالیت شورای عتف و میزان مسئولیتی که وزارت علوم در این شورا دارد، تجدیدنظر شود و در وهله بعد هم کار مشترکی با نهادهایی که در شورای عتف عضو هستند، انجام بگیرد.
منبع: ویکی گرامbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا