محمدزاده: کار کردن با مربیان کروات خوب است

به گزارش سهندبلاگ، خبرنگاران/اصفهان بازیکن ذوب آهن گفت: رادولوویچ مربی خوبی است و به آینده امیدواریم. کار کردن با مربیان کروات خوب است.

محمدزاده: کار کردن با مربیان کروات خوب است

وحید محمدزاده امروز شنبه پنجم دی ماه، پس از دیدار تیمش برابر پارس جنوبی جم اظهار کرد: بازی بسیار خوبی بود. سرمربی تیم به تازگی به جمع ما اضافه شده بود و به دنبال کسب 3 امتیاز بودیم.

وی اضافه نمود: آمادگی تیم و شرایط بازیکنان خوب است. سرمربی جدید به تازگی به تیم اضافه شده و امیدوارم هفته به هفته بهتر شویم. مهم کسب 3 امتیاز این دیدار بود که خوشبختانه پیروز شدیم.

به گزارش خبرنگاران، بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن در خصوص عملکرد سرمربی جدید تیم گفت: مربی خوبی است و به آینده امیدواریم. کار کردن با کروات ها خوب است.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 6551

به "محمدزاده: کار کردن با مربیان کروات خوب است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محمدزاده: کار کردن با مربیان کروات خوب است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید