مصرف میزان کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر یاری می نماید

به گزارش سهندبلاگ، متخصصان علوم تغذیه ای در یک مطالعه تازه دریافته اند که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط است.

مصرف میزان کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر یاری می نماید

مطالعه انجام گرفته در دانشگاه هاروارد نشان می دهد: مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر به ویژه بر اثر بیماری های قلبی و عروقی مرتبط است و می تواند امید به زندگی را در افراد میانسال در مقایسه با افرادی که از این خشکبار مصرف نمی نمایند، افزایش دهد.

این آنالیز نشان داد که مصرف پنج وعده یا بیشتر گردو در هفته ممکن است بیشترین فایده را در کاهش خطر مرگ و میر و افزایش طول عمر داشته باشد.

این متخصصان اظهار داشتند: در این مطالعه تعیین شد که مصرف اندازه کمی از گردو در هفته ممکن است به افزایش طول عمر به ویژه در افرادی که کیفیت رژیم غذایی آنها مطلوب نیست، یاری کند.

در این آنالیز تعیین شد: مصرف پنج وعده یا بیشتر گردو در هفته با 14 درصد کاهش خطر مرگ، 25 درصد کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی-عروقی و افزایش حدود 1.3 سال امید به زندگی همراه است.

به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، بعلاوه مصرف دو تا چهار نوبت گردو در هفته می تواند مزایایی برای سلامتی داشته باشد که به گفته محققان با 13 درصد کاهش خطر مرگ و میر و کاهش 14 درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی همراه است.

منبع: همگردی
انتشار: 18 مهر 1400 بروزرسانی: 18 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 15548

به "مصرف میزان کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر یاری می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف میزان کمی گردو در هفته به کاهش خطر مرگ و میر یاری می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید