واشنگتن پست: جان بولتون از سیاست افغانستان کنار گذاشته شد
به گزارش سهندبلاگ، روزنامه آمریکایی نوشت که مشاور امنیت ملی ترامپ که مخالف توافق صلح و سرانجام جنگ طولانی آمریکا است از سیاست افغانستان کنار گذاشته شد.

به گزارش دفترمنطقه ای خبرنگاران، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی گفت که جان بولتون از حضور نظامی آمریکا در نقاط مختلف دنیا دفاع می نماید و به یکی از مخالفان داخلی برای توافق صلح و خاتمه دادن به طولانی ترین جنگ آمریکا تبدیل شده است.
بر اساس این گزارش، بولتون مخالف انجام مذاکره آمریکا و طالبان است و به همین دلیل نیز از سیاست افغانستان به حاشیه رانده شده است حتی گفته می گردد که اجازه مشاهده توافقنامه صلح را نیز نداشته است.
روزنامه آمریکایی فاش کرد که مشاور امنیت ملی ترامپ خواهان نسخه ای از پیش نویس توافقنامه احتمالی آمریکا و طالبان شده بود، اما زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه امریکا در امور صلح افغانستان، درخواست او را رد نموده است.
انزوای بولتون از موضوع افغانستان زمانی آشکار شد که مقام های ارشد دولت ترامپ در مرکز تفریحی گلف نیوجرسی کنار هم جمع شدند تا در خصوص توافق صلح مقامات افغانستان و طالبان بحث نمایند اما از حضور وی خبری نبود.
در این نشست که 16 آگوست برگزار گردید، مقاماتی همچون مارک اسپر، وزیر دفاع، ژنرال دنفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش، مایک پنس، معاون رئیس جمهور، مایک پامپئو وزیر امورخارجه، جینا هاسپل مدیر سازمان سیا و خلیلزاد حضور داشتند.
چندین مقام امریکایی گفتند که بولتون به خاطر بعضی نگرانی ها در خصوص مخالفت تیم او با صلح افغانستان به این نشست دعوت نشده بود.
اما جان بولتون این ادعاها را رد کرد و در بیانیه ای گفت: من قاطعانه این ادعاها را رد می کنم.
به گزارش خبرنامه، مقام های آمریکایی یادآور شده اند که پنتاگون و مقامات وزارت امورخارجه آمریکا از طرح های گسترده برنامه خلیلزاد راضی هستند.
.
منبع: خبرگزاری تسنیمpariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری