آموزش تعمیر سوراخ دیوار
به گزارش سهندبلاگ، ممکن است دیوارها به دلایل مختلفی دچار آسیب دیدگی شوند. این آسیب دیدگی می تواند یک سوراخ کوچک یا یک خراش عمیق باشد. هریک از این آسیب دیدگی ها راه حل متفاوتی برای بازسازی دارند. آن چه که در ادامه این مطلب از ما به بیان آن می پردازیم، آموزش راه حلهایی برای بازسازی این گونه آسیب دیدگی ها می باشد. در این مطلب راه حلهای کاربردی برای شما جمع آوری نموده ایم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

روش اول: بازسازی سوراخ های کوچک دیوار
مرحله اول
برای بازسازی سوراخ های کوچک می توان از بتونه استفاده کرد. بتونه ها انواع مختلفی دارند و نمونه های مختلف آن ها در بازار در دسترس می باشند. برای بازسازی سوراخ های کوچک بهتر است از نمونه ها سبک آن ها استفاده نمایید.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری از بتونه را از طریق کاردک کوچک بر روی سوراخ می زنیم. توجه داشته باشید که از این محصول به اندازه استفاده نموده و از به کارگیری آن به مقدار زیاد خودداری نمایید. مقدار بتونه ای که مورد استفاده قرار می دهید، به اندازه سوراخ بستگی دارد.
مرحله سوم
هدف از انجام این کار بازسازی سوراخ به گونه ای است که در صورت بازسازی تفاوت فاحشی میان این نقطه و سایر قسمت های دیوار وجود نداشته باشد. بنابراین با دقت تمام بتونه را از طریق کاردکی ظریف بر روی قسمت مورد نظر بکشید تا اضافی بتونه گرفته شده و هم سطح دیوار گردد.
مرحله چهارم
در این مرحله اجازه دهید، بتونه خشک گردد و در صورتی که رنگ آن با رنگ دیوار مغایرت داشت، نسبت به رنگ آمیزی آن اقدام نمایید. در صورتی که سوراخ خیلی کوچک باشد و رنگ دیوار روشن باشد، احتیاج به استفاده از رنگ بر روی آن نمی باشد.
روش دوم: تعمیر سوراخ های بزرگ
مرحله اول
در ابتدا وسایل مورد احتیاج برای انجام این کار را جمع آوری کنید. آن چه که برای بازسازی سوراخ های بزرگ لازم دارید، چسب مش فایبرگلاس، سمباده، کاردک و پرفیکس می باشد.
مرحله دوم
در این مرحله قطعه ای از نوار مش فایبرگلاس را بریده و آن را بر روی سوراخ دیوار می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله از پود پرفیکس بر روی نوار مش فایبرگلاس می زنیم. برای انجام این کار از کاردک بهره ببرید.
مرحله چهارم
بعد از استفاده از پرفیکس در محل مورد نظر، مدت 24 ساعت زمان برای خشک شدن آن کافی می باشد. بعد از گذشت زمان لازم و خشک شدن آن از سمباده با درجه سختی 220 سطح مورد نظر را سمباده بزنید. این کار را تازمانی که محل اسیب دیده و دیوار هم سطح شوند ادامه دهید.
مرحله پنجم
بعد از اتمام مرحله سمباده زنی، گرد و غبار به جا مانده را از محل مورد نظر پاک کنید. و سپس به رنگ آمیزی آن اقدام نمایید. توجه داشته باشید قبل از رنگ آمیزی این قسمت از پرایمر بهره ببرید.
روش سوم: بازسازی سوراخ بزرگ در دیوار گچی
مرحله اول
در ابتدا ضروری است وسایلی که برای این کار احتیاج می باشد را جمع آوری نمایید. وسایلی که برای انجام این کار احتیاج دارید، بتونه گچی، ماله، ورقه سمباده و پیچ مناسب چوب و فلز می باشد. بهتر است در هنگام انتخاب پیچ از نمونه های 1-4/1 تا 1-8/5 استفاده نمایید.
مرحله دوم
برای آغاز کار ضروری است در ابتدا تمامی آلودگی و خرده گچ ها را از فضای قسمت آسیب دیده تمیز کنید. برای مثال اگر گچ دیوار در این قسمت فرو ریخته است آن را از داخل سوراخ خارج نموده و فضای داخل سوراخ دیوار را نیز به طور کامل تمیز کنید.
مرحله سوم
بعد از پاکسازی و بر طرف کردن خرده گچ ها از قسمت سوراخ، نوبت به بازسازی آن می رسد. در این مرحله از توفال (ورقه های نازک چوبی) استفاده می کنیم. به این منظور تخته را روی قسمت آسیب دیده قرار داده و از پیچ مناسب برای نصب آن استفاده نمایید. برای انجام این کار می توانید از دریل بهره ببرید.
مرحله چهارم
بعد را نصب توفال نوبت به بتونه کاری محل مورد نظر می رسد. برای انجام این کار از بتونه گچی استفاده نمایید. بعد از استفاده از بتونه اجازه دهید تا کمی خشک گردد. اما توجه داشته باشید که بتونه نباید به طور کامل خشک شده و حالت سفت به خود بگیرد. میزان نرمی و سختی بتونه پس از خشک شدن باید شبیه کره بادام زمینی باشد.
مرحله پنجم
در این مرحله نوبت به استفاده از لایه دوم بتونه گچی می رسد. در این مرحله باید بر روی لایه اول پوشش ایجاد نموده و سطحی نرم و یکدست و هم سطح با دیوار ایجاد نمایید. توجه داشته باشید که این لایه از بتونه باید نازک تر از لایه زیرین باشد. بری انجام این کار می توانید از ماله استفاده نمایید.
مرحله ششم
بعد از این که لایه دوم بتونه به طور کامل خشک شد، از ورقه سمباده 220 برای سمباده زنی سطح مورد نظر استفاده نمایید. تا سطحی یکدست و مسطح در اختیار داشته باشید.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که اگر دیوار دارای بافت می باشد، از یک متخصص برای ایجاد این بافت در قسمت آسیب دیده یاری بگیرید. برای مثال برای انجام این کار می توانید از یک قلمو سخت استفاده نموده و بر روی بتونه گچی بکشید. اما بهتر است قبل از اقدام به انجام این کار از یک متخصص یاری بگیرید.
مرحله هشتم
در این مرحله نوبت به استفاده از پرایمر و رنگ آمیزی می رسد. توجه داشته باشید که از یک پرایمر مرغوب و مناسب دیوار گچی استفاده نمایید. چرا که نه تنها از دیوار محافظت می نماید بلکه باعث می گردد رنگ به خوبی بر روی سطح مورد نظر جذب گردد. در این مرحله کار شما به خاتمه می رسد.
منبع: ساختمانچیbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا