برداشت آب از سد های تهران جیره بندی شد

به گزارش سهندبلاگ، یک مقام مسئول گفت: با تداوم کاهش بارندگی ها در تهران برای مدیریت مناسب ذخایر آبی، سیاست های تأمین آب در تهران انقباضی می گردد.

برداشت آب از سد های تهران جیره بندی شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران شهریاری با اشاره به کاهش بارندگی های تهران از ابتدای سال آبی تا کنون اضافه کرد: از ابتدای سال آبی 99-1400 در مهرماه تا به امروز ورودی سد های تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 28 درصد کاهش داشته است.

وی گفت: در حال حاضر سد امیرکبیر 120 میلیون مترمکعب، سد لتیان 49 میلیون مترمکعب، سد لار 85 میلیون مترمکعب، سد طالقان 271 میلیون مترمکعب و سد ماملو نیز 170 میلیون متر مکعب ذخیره آب دارند.

شهریاری ادامه داد: ذخایر فعلی سد های پنج گانه تهران نسبت به سال گذشته با 98 میلیون متر مکعب کاهش روبرو است.

مدیر بهره برداری و نگهداری سازه های برق آبی و آبی شرکت آب منطقه ای تهران با اشاره به تأمین آب شرب شهر تهران و کرج به صورت روزانه از سد های تهران گفت: برای تأمین آب شرب شهر تهران و کرج روزانه 8/5 مترمکعب بر ثانیه آب از سد کرج، 9/7 مترمکعب بر ثانیه از سد لتیان، 7 مترمکعب بر ثانیه از سد لار، 4/5 متر مکعب بر ثانیه از سد طالقان و 2/5 مترمکعب بر ثانیه نیز از سد ماملو آب برداشت می گردد.

وی اضافه کرد: سهم بخش کشاورزی نیز با توجه به حق آبه های معین شده برداشت می گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 30 آذر 1399 بروزرسانی: 30 آذر 1399 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 11430

به "برداشت آب از سد های تهران جیره بندی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برداشت آب از سد های تهران جیره بندی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید