فراوری انگور در قوچان 50 درصد کاهش یافته است
به گزارش سهندبلاگ، به گزارش خبرنگاران، علی جناجی ظهر دوشنبه با اعلام خبر کاهش فراوری انگور در قوچان اظهار کرد: این شهرستان یکی از قطب های فراوری انگور و کشمش در خراسان رضوی است به صورتی که ارقام مختلف انگور از جمله عسگری، خلیلی، صاحبی، سفید انگور، سبز انگور، لعل، یاقوتی، شست عروس، گل برطبق و همچنین انگور کشمشی در این منطقه کشت می گردد.
وی اضافه نمود: 6 هزار باغ انگور به وسعت 5 هزار هکتار در قوچان وجود دارد و میانگین فراوری انگور در این شهرستان 17 تا 19 تن در هکتار بوده و بیشترین مقدار فراوری از نوع کشمش صادراتی است.
مدیر جهاد کشاورزی قوچان توضیح داد: متاسفانه سال جاری به دلیل برف و سرمای شدید فروردین فراوری انگور سال جاری در باغات این شهرستان حدود 50 درصد کاهش یافته و به کمتر از نصف سال های گذشته رسیده است.
جناجی توضیح داد: در صورت وجود شرایط مناسب امکان صادرات کشمش این منطقه به ارزش 20 میلیون دلار خواهد رسید. کشمش سلطانی این منطقه هرسال به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر می گردد.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا