ثبت رکورد سنگین ترین روز عملیات اربعین؛ خروج 240 هزارنفر از کشور طی 12 ساعت
به گزارش سهندبلاگ، فرمانده قرارگاه مرکزی اربعین ناجا از خروج 240 هزار زائر اربعین از کشور از بامداد امروز تاکنون خبرداد.

به گزارش خبرنگاران، سردار محسن فتحی زاده گفت: امروز یکی از سنگین ترین روزهای عملیات اربعین را پیش رو داشتیم و مرزهای شلمچه، چذابه و مهران از تراکم جمعیتی بسیاری برخوردار بودند. به دلیل محدودیت هایی که برای انتقال زائران از مرز به شهرهای عتبات عالیات وجود دارد، شاهد کندی تردد در این مرزها هستیم بنابراین توصیه کردیم زوار در شهرهای جهت و یا موکب ها استراحت نموده و مدتی صبر و تحمل داشته باشند تا پس از کاهش تراکم بتوانند به راحتی از مرزها عبور نمایند.
وی اظهار داشت: همچنین به لحاظ محدودیت های حمل و نقل که در مرزهای شلمچه و چذابه به وجود آمده، با کندی تردد روبرو شدیم و مسئولان درصدد هستند با همکاری و هماهنگی دستگاه ها، این مشکل را مرتفع نمایند؛ از سوی دیگر ناچار شدیم زائران را در موکب ها اسکان دهیم تا در آن سوی مرز کمتر معطل شده و دچار مشکل نشوند.
براساس اعلام سایت پلیس، فرمانده قرارگاه مرکزی اربعین ناجا توضیح داد: به دلیل تراکم جمعیت، امکان تردد در مرز چذابه وجود نداشته و همین امر موجب شده تا اختلالاتی در این امر به وجود بیاید به همین منظور از زائران خواستیم در مراکز اقامتی و موکب ها استراحت نمایند تا وقتی شرایط آماده تر شد به سفر خود ادامه دهند.
فتحی زاده همچنین به تراکم جمعیت در مرز مهران اشاره نمود و گفت: از ابتدای بامداد امروز تا این لحظه 240 هزار نفر پیروز به عبور از مرزهای چهارگانه شده اند که از این تعداد بیش از 125 هزار نفر از مرز مهران؛ 57 هزار زائر از مرز شلمچه، 31 هزار نفر از مرز چذابه و مابقی از مرز خسروی عبور نموده اند.
منبع: خبرگزاری ایسناpariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری