خواص دمنوش پوست پرتقال

به گزارش سهندبلاگ، در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می گردد. مردم در فصل زمستان به سراغ گرما و نوشیدنی های گرم می فرایند و یکی از دمنوش های پیشنهادی در فصل زمستان دمنوش پوست پرتقال است.

خواص دمنوش پوست پرتقال

دمنوش پوست پرتقال خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی، ضدباکتری و ضدالتهابی دارد، پوست پرتقال بافتی چرمی شکل دارد و حاوی غدد روغنی فراوانی است و قرن های بسیاری است که از پوست این میوه و دیگر مرکبات در موارد پزشکی استفاده می گردد.

محققان می گویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی اکسیدانی و آنزیم های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد. پوست پرتقال حاوی ویتامین های C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.

درمان سرماخوردگی و بیماری های تنفسی

پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و با آن مقابله می نماید. سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی را که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید ، درمان می نماید.

اشتها را افزایش می دهد، باعث تقویت سیستم هاضمه می گردد و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می برد، سیستم گردش خون را بهبود می بخشد، استرس و تنش های عصبی را تسکین می دهد و بی خوابی را درمان می نماید.

طرز تهیه

ابتدا پوست پرتقال را طوری جدا کنید که قسمت سفیدی داخلی آن کاملاً از پوست نارنجی جدا گردد چون پوست سفید رنگ دمنوش را تلخ می نماید. سپس آن را بشویید و در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته گردد. بعد آن را روی پارچه تمیزی پهن کنید و بگذارید روی شوفاژ تا کاملاً خشک گردد. دمنوش خود را با پوست پرتقال خشک شده تهیه کنید. آب را جوش بیاورید، پوست پرتقال ها را داخل قوری بریزید و به همراه چوب دارچین به مدت نیم ساعت دم بگذارید.

پوست پرتقال را چگونه بخوریم؟

همان طور که می دانید پوست پرتقال مزه تلخی دارد و نمی توان آن را به تنهایی مصرف کرد، ولی می توان از روش هایی استفاده کرد که تلخی آن کاهش یابد و قابل خوردن گردد. می توان با استفاده از کمی شکر یا عسل آن را شیرین و مصرف کرد.

همچنین می توان از پوست پرتقال رنده شده در انواع سس سالاد یا بعضی دم نموده های گیاهی، قهوه یا در تهیه بعضی دسرها و کیک ها استفاده کرد. از پوست پرتقال خلال شده نیز در بعضی غذاها استفاده می گردد یا می توان با پوست پرتقال مربا تهیه و آن را مصرف کرد.

اگر اصرار زیادی به تهیه خلال پوست پرتقال دارید حتماً پرتقالی را انتخاب کنید که رنگ پوستش طبیعی و فاقد واکس باشد. ضمن این که هرگز خلال ها را در محیط مرطوب آشپزخانه و یخچال نگهداری نکنید و بهتر است خلال ها در یک وعده و به صورت تازه مصرف گردد.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: همگردی
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 12138

به "خواص دمنوش پوست پرتقال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص دمنوش پوست پرتقال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید