روسیه: اگر تحریمی علیه ایران باقی نمانده چرا به دیپلماسی روی نمی آورید؟

به گزارش سهندبلاگ، نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در واکنش به اظهارنظر مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره باقی نماندن فرصت برای اعمال تحریم علیه ایران و روسیه به دلیل کثرت تحریم ها، به آمریکا توصیه کرد به دیپلماسی روی بیاورد.

روسیه: اگر تحریمی علیه ایران باقی نمانده چرا به دیپلماسی روی نمی آورید؟

به گزارش خبرنگاران این مقام روس در توئیترش نوشت: اگر تحریم ها تقریباً تمام شده، زمان آن فرا نرسیده که به چیزی مفیدتر فکر کنید؟

او در ادامه دیپلماسی را پیشنهاد کرد و نوشت گرچه دیر شده اما بهتر از هرگز است.

رابرت اوبرایان مشاور امنیت ملی کاخ سفید پیشتر اظهار داشت که ایالات متحده تا به امروز تحریمهای زیادی علیه ایران و روسیه اعمال نموده و واشنگتن گزینه های کمتری برای اعمال محدودیت های جدید علیه این دو کشور در اختیار دارد.

اوبرایان در پاسخ به سوالی درباره ادعای مداخله ایران و روسیه در انتخابات آمریکا و اقدامات مقابله جویانه واشنگتن در برابر آن اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که ما با آن روبرو هستیم این است که ما در حال حاضر تحریمهای زیادی علیه تهران و مسکو وضع نموده ایم و بنابراین فرصتهای خیلی کمی (برای اعمال تحریمهای جدید) در اختیار داریم و چیز زیادی باقی نمانده که بتوانیم انجام دهیم.

وی در عین حال تاکید نمود که کاخ سفید در حال آنالیز همه اقدامات مهار احتمالی است که می تواند در این زمینه علیه ایران، روسیه و همچنین چین اعمال کند.

311311

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

hodablog.ir: هدا بلاگ | انجمن گفتگوی سیستم مدیریت محتوای هدا بلاگ

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 10922

به "روسیه: اگر تحریمی علیه ایران باقی نمانده چرا به دیپلماسی روی نمی آورید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روسیه: اگر تحریمی علیه ایران باقی نمانده چرا به دیپلماسی روی نمی آورید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید