سالاد کاردینال فرانسوی؛ یک وعده سالم و هیجان انگیز
به گزارش سهندبلاگ، سالاد کاردینال فرانسوی یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب سیب زمینی پخته با خیارشور، برنج پخته، مرغ پخته، گردو و کرفس تهیه می گردد.
سالاد ها همواره محبوب اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همواره پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می زنند. سالاد ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما برخی وقت ها انقدر چیز های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می آیند.
مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می شوید که جا برای غذا نمی ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، مرغ، قارچ و... تهیه می شوند و هرکدام سس های مخصوص به خود را دارند. سالاد کاردینال یکی از خوشمزه ترین سالاد هایی است که با سیب زمینی آبپز تهیه می گردد و ترکیب مواد این سالاد با هم طعم فوق العاده ای دارد که پیشنهاد می کنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر دوست دارید سالاد کاردینال خوشمزه را در منزل با روشی آسان درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
سیب زمینی آبپز: 2 عدد
برنج پخته: یک دوم لیوان
سینه مرغ پخته و خرد شده: 1 لیوان
خیارشور خرد شده: نصف لیوان
مغز کرفس خرد شده: یک دوم لیوان
گردو خرد شده: نصف لیوان
مغز کاهو: 1 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز کم چرب: نصف لیوان
آب لیمو ترش: 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
پودر پاپریکا: به اندازه لازم
نان تردیلا: به اندازه لازم
برگ کوچک کاهو: 6 عدد
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سس مایونز را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. حالا سیب زمینی پخته نگینی شده را که کاملا خنک شده، به سس اضافه کنید و هم بزنید و ظرف را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان ظرف را از یخچال خارج کنید و خیار شور خرد شده، برنج پخته، سینه مرغ پخته و خرد شده، گردوی خرد شده، مغز کرفس و مغز کاهوی خرد شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. برگ های کاهو را داخل ظرف سرو موردنظر بچینید و سالاد آماده را وسط برگ کاهو ها بریزید و دورتادور سالاد نان تردیلا بچینید. در آخر برای تزیین مقداری پاپریکا روی سالاد بپاشید، نوش جان.
نکات مهم
1 ـ همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید. بعلاوه می توانید اندازه سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.
2 ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب بهره ببرید. روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:
ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای معین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.
منبع: گردشبان