سرانه مصرف گوشت قرمز به 6 کیلو رسید

به گزارش سهندبلاگ، افشین دادرس مدیر عامل اتحادیه دام سبک با اشاره به دلایل کاهش سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور اظهار کرد: در گوشت 2 مصرف کننده عمده داریم که با افزایش قیمت گوشت، خانوار ها قدرت خرید ندارند. همچنین بخش دیگری از مصرف به علت ویروس کرونا و تعطیلی رستوران ها و مراکز گردشگری کاهش یافت.

سرانه مصرف گوشت قرمز به 6 کیلو رسید

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مدیر عامل اتحادیه دام سبک اضافه نمود: بنابر آمار سرانه مصرف گوشت قرمز از 12 کیلو به 6 کیلو گرم رسیده که علت اصلی آن را در نبود تقاضا و کاهش قدرت مالی خانوار باید جست و جو کرد.

دادرس با بیان اینکه قیمت تمام شده دام به نرخ علوفه بستگی دارد، گفت: 75 درصد هزینه های دامداری مربوط به خوراک است و با افزایش قیمت خوراک، نرخ گوشت در بازار افزایش می یابد. در شرایط فعلی دامداران به سبب نبود کشش بازار و عرضه کمتر از قیمت تمام شده فراوری زیان می دهند.

این مقام مسئول قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را 60 هزار تومان و لاشه در کشتارگاه را 120 تا 130 هزار تومان گفت و گفت: هر کیلو لاشه با حداکثر 10 درصد سود باید در خرده فروشی ها عرضه گردد و فروش با نرخ های بالاتر ناشی از تعدد وجود واسطه و دلال و تفاوت در اجاره سرقفلی در سطح شهر است.

مدیر عامل اتحادیه دام سبک در انتها با اشاره به اینکه نرخ نهاده های دامی بالاتر از توان و تحمل دامدار است، توضیح داد: با افزایش قیمت نهاده، نرخ گوشت بالا می رود؛ از این رو موافق حذف ارز 4200 تومانی نیستیم.

pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: فرارو
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 13592

به "سرانه مصرف گوشت قرمز به 6 کیلو رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرانه مصرف گوشت قرمز به 6 کیلو رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید