سعادتمند را نمی شناسم، وزیر ورزش صحبت کند جوابش را می دهم!

به گزارش سهندبلاگ، به گزارش خبرنگاران و به نقل از سایت باشگاه تراکتور، محمدرضا زنوزی مطلق درباره جزئیات مدل مالی باشگاه تراکتور برای درامدزایی گفت: ابتدا ایام سوگواری را به مردم عزیز ایران و طرفداران پرشور تراکتور عظیم تسلیت عرض می کنم. برای بحث مالی باشگاه تراکتور چند مدل تعریف کردیم که تقریباً می توان گفت که دو مدل را استارت زده ایم. مدل مالی که برای باشگاه تعریف شده مدل کلان و خرد است. بخش اقتصاد خرد باشگاه کمی قبل آغاز شده بود اما کارهای آن هنوز به اتمام نرسیده است. دنبال ایجاد درآمدهای بارانی در این مدل هستیم. در این مدل می خواهیم به طرفداران پرشور تراکتور کمک برسانیم. ایده دیگر ما کلان است.

سعادتمند را نمی شناسم، وزیر ورزش صحبت کند جوابش را می دهم!

مالک باشگاه تراکتور اضافه نمود: برخلاف باشگاه هایی که به نام خودشان استادیوم می سازند کاری نموده ایم که باشگاه تراکتور را رو به جلو قرار داد و فاصله مالی این باشگاه با باشگاه های دیگر را زیاد کرد. این اقدام سبب شد تراکتور گام های بیشتر و بلندتری بردارد. در این مدل 10 درصد از چهار هلدینگ تخصصی برند خود را به باشگاه تراکتور داده ایم تا بتواند به وسیله درآمدی که از سهام این شرکت ها ایجاد می گردد هزینه های خود را پوشش بدهد و به سودآوری هم برسد.

زنوزی تاکید نمود: این اتفاق ماورای کارهای تبلیغاتی ورزشی است. روی پیراهن، پشت پیراهن و اماکن دیگری که در آنجا تبلیغ انجام می گردد در این مدل به کار گرفته خواهد شد. هر شرکتی بخواهد به بورس برود باید دست کم 2-3 سال سوددهی داشته باشد تا بورس این شرکت را پذیرش کند. با مدل تعریف شده کار را انجام دادیم و به راحتی شرکت- باشگاه تراکتور به سوددهی می رسد و می تواند گلیم خود را از آب بیرون بکشد. حتی به سهامداران هم سود بدهد. احتمالاً در 6 ماه آینده این اتفاق می افتد و شرکت وارد بورس می گردد.

وی درباره زمان حضور این باشگاه در بورس توضیح داد: محتمل است زودتر یا دیرتر از 6 ماه این اتفاق رخ دهد. به هر حال باید کارهای اداری انجام گردد حرکت خود را از قبل آغاز نموده و مدل را هم تعریف نموده ایم. خواستیم باشگاه تراکتور به شکل بهینه به بورس وارد گردد.

زنوزی درباره درامدزایی تراکتوری ها تاکید نمود: فروش بازیکن یکی از این منابع درآمدی است. بعضی درآمدها هم مانند حق پخش تلویزیونی و بلیت فروشی بازی ها در ایران توجیهی ندارد. باید راهکارهایی در نظر بگیریم که برای تراکتور سودآوری داشته باشد. یکی از راهکارها تبلیغات روی پیراهن است که می توان آن را هم جزو درآمدهای باشگاه محسوب کرد.

شاید این درآمد کفاف هزینه باشگاه را ندهد اما یاری هزینه مناسبی است. تمام این موارد را مورد آنالیز قرار دادیم و فکر می کنم به جز تراکتور هیچ باشگاه دیگری نتواند چنین مدل مالی ای ایجاد کند. باشگاه های ایرانی را می شناسم و مدل مالی تراکتور سبب می گردد این باشگاه برای درآمدزایی قدم های بیشتر و بلندتری نسبت به رقیبانش بردارد.

مالک باشگاه تراکتور درباره افزایش سرمایه باشگاه تراکتور گفت: خودم تصمیم گرفتم بخشی از اموال که محدود هم نیست و حدود 2-3 هزار میلیارد تومان می گردد به باشگاه تراکتور واگذار کنم این موضوع در بخش دولتی به این راحتی اتفاق نمی افتد و مدیرانی که در حوزه مدیریتی باشگاه های دولتی کار می نمایند، چنین اختیاری ندارند. می توانم اموال خودم را هبه کنم یا آنها را بفروشم. با تشخیص خودم وکارشناسان می توانم کارهای زیادی انجام بدهم.

زنوزی ادامه داد: با ورود تراکتور به بورس می خواهیم طرفدار در شرکت باشگاه سهم برده و از این سهم سود ببرد. هدف ما این نیست که مانند دیگر باشگاه های دیگر، طرفدار تنها به خاطر اسم باشگاه سهام بخرد و بگوید من سهامدار فلان باشگاه هستم. منافعی که برای تراکتور ایجاد نموده ایم به این منظور است که طرفدار از سهام خود سود ببرد و از تخفیف ها و امکانات استفاده کند. خود تراکتور هم صاحب شرکتی می گردد که شاید به شکل غیر مستقیم بورسی باشد.

زنوزی درباره مسائل مالی فوتبال ایران تاکید نمود: اگر روی چنین مسائلی فکر کنیم به نتیجه هم می رسیم. در رأس امور افرادی نشسته اند که عموماً کارمند دولت هستند. آنها امروز هستند و شاید یک و دو سال دیگر نباشند. پیش خودشان می گویند یکی دو سال می خواهیم مدیریت کنیم و اینکه پس از جدایی مان چه اتفاقی رخ می دهد ارتباطی به ما ندارد. چنین دیدگاهی سبب می گردد مدیران دولتی به درآمدزایی در فوتبال فکر ننمایند.

زنوزی درباره نقش طرفدار در باشگاه های فوتبالی ایران یادآور شد: اعتقاد دارم باشگاه های پرطرفدار مانند پرسپولیس، استقلال و تراکتور تا حدی می توانند به زیرمجموعه خود وابسته باشند. طرفداران در این باشگاه ها کم تحمل هستند و آنها راضی نمی شوند بازیکن جوان برای تیم مشکل درست کند. شاید باشگاه های معمولی و کم طرفدار بتوانند از پتانسیل بازی دادن به جوان ها استفاده نمایند و بازیکن مستعد پرورش بدهند اما در تیم های پرطرفدار چنین امکانی خیلی ضعیف است شاید بتوانیم تنها 10 تا 20 درصد بازیکن جوان در ترکیب خود استفاده کنیم زیرا طرفدار تحمل نتیجه نگرفتن را ندارد.

مالک باشگاه تراکتور درباره شانس قهرمانی این تیم در جام حذفی توضیح داد: چند روز قبل که با بازیکنان جلسه داشتم به آنها گفتم تمام کوشش خود را انجام بدهید تا در بازی مقابل استقلال که روز پنج شنبه برگزار می گردد پیروز شوید. برد و باخت در فوتبال وجود دارد اما مهم این است بازیکنان من کوشش نمایند. زمانی پیش می آید یک تیم بهترین بازی اش را انجام می دهد اما در نهایت شکست می خورد. این جزئی از طبعیت فوتبال است. باید در نظر بگیریم که در فوتبال بدشانسی و خوش شانسی وجود دارد. همه چیز هم دست خدا است. کوشش می کنیم به جام برسیم و آن را به طرفداران عزیز تراکتور تقدیم کنیم و دعا می کنیم به قهرمانی جام حذفی نائل شویم.

وی درباره جمله احمد سعادتمند مدیرعامل باشگاه استقلال که گفته است: زنوزی باخت در جام حذفی را قبول نموده است اینگونه واکنش نشان داد و گفت: سعادتمند را نمی شناسم. جواب وی را یکی از اعضای باشگاه می دهد. اگر وزیر ورزش چنین صحبتی کند جوابش را خواهم داد. سلطانی فر باید اظهارنظر کند تا من جوابش را بدهم. زیرا اولین بار است که اسم سعادتمند را می شنوم و نمی دانم چه باید به وی بگویم.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 10172

به "سعادتمند را نمی شناسم، وزیر ورزش صحبت کند جوابش را می دهم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سعادتمند را نمی شناسم، وزیر ورزش صحبت کند جوابش را می دهم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید