طرز تهیه ترشی فلفل (صفر تا صد)

به گزارش سهندبلاگ، فصل زمستان و پاییز برترین فرصت برای درست کردن انواع ترشی های خوشمزه است؛ البته که در فصل های مختلف سال هواداران پروپاقرص خود را دارد. اگر هوادار طعم های تند و آتشین هستید یا دوست دارید با یک چاشنی خاص، سفره تان را رنگین تر کنید، در این مقاله از خبرنگاران مگ طرز تهیه ترشی فلفل را به 3 روش مختلف به شما آموزش می دهیم. بعلاوه راز گرفتن تلخی ترشی فلفل را نیز در آخر این محتوا به شما می گوییم.

طرز تهیه ترشی فلفل (صفر تا صد)

طرز تهیه ترشی فلفل تند

اگر تندی خونتان افتاده حتما این ترشی فلفل تند و خوشمزه را درست کنید و از طعم تند و لذیذ آن لذت ببرید. بعلاوه پیشنهاد می کنیم که را نیز که در مقاله های پیشین خبرنگاران آموزش داده ایم حتما ببنید و این ترشی تند و ترش خوشمزه را نیز امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل تند مناسب برای 5 شیشه کوچک
فلفل موزی500 گرم
فلفل هالاپینو500 گرم
فلفل سرانو500 گرم
سرکه6 پیمانه
آب2 پیمانه
پیاز میانهیک عدد
سیر3 حبه

دستور تهیه این ترشی فلفل تند خوشمزه به توضیح زیر است:

  1. ابتدا پنج ظرف شیشه ای کوچک را که هیچ گونه ترک خوردگی و عیب و ایرادی ندارند را برای نگهداری ترشی فلفل انتخاب کنید. سپس این شیشه ها را در حینی که مشغول آماده کردن ترشی هستید، داخل آب جوش قرار دهید تا حسابی ضدعفونی و استرلیزه شوند. درب ها را نیز به خوبی با آب گرم و صابون بشویید.
  2. حال به سراغ خرد کردن مواد ترشی بروید. فلفل ها را به صورت حلقه ای و پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. سیرها را نیز به صورت ریز خرد نموده یا له کنید.
  3. فلفل های موزی، هالاپینو و سرانو را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید.
  4. سرکه، آب، پیاز و سیر را اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید. زمانی که آب ترشی به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  5. ترشی فلفل آماده شده را با ملاقه داخل شیشه های داغ و استریل شده بریزید، به طوری که یک فضای خیلی کم از بالای شیشه خالی بماند. سپس با استفاده از یک چاقوی تمیز یا اسپاتول نازک، حباب های هوا را از داخل شیشه های ترشی خارج کنید. لبه های شیشه ها را نیز با یک دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید تا هرگونه سرکه به جامانده روی لبه شیشه ها پاک گردد. سپس درب شیشه ها را محکم ببندید.
  6. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه با آب پر کنید و اجازه دهید که آب جوش بیاید. سپس یک شعله پخش کن پایه دار (یا هر وسیله فلزی دیگر که کمی ارتفاع داشته باشد) را کف قابلمه قرار دهید و شیشه های ترشی را با فاصله روی آن بگذارید. در صورت احتیاج آب جوش بیشتری اضافه کنید تا شیشه ها زیر آب قرار بگیرند. سپس درب قابلمه را ببندید و به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر کنید.
  7. شیشه ها را از قابلمه خارج کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت با فاصله از همدیگر قرار دهید تا خنک شوند. پس از این مدت، شیشه ها را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید تا به خوبی جا بیافتند.

طرز تهیه ترشی فلفل شمالی

ترشی فلفل سبز شمالی یکی دیگر از انواع ترشی خوشمزه است که می توانید در کمترین زمان درست کنید. این ترشی را می توانید هم با سبزیجات معطر و هم بدون این سبزیجات درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل شمالی برای یک شیشه کوچک
فلفل سبز (تند یا شیرین)500 گرم
نمکبه اندازه لازم
سیر6 حبه
سبزیجات معطر (مثل ریحان، ترخون و…)به اندازه دلخواه
سرکه2 پیمانه

طرز تهیه فلفل ترشی شمالی خوشمزه و لذیذ نیز به توضیح زیر است:

  1. ابتدا فلفل ها را به خوبی بشویید و روی یک پارچه قرار دهید تا کاملا خشک شوند و رد هیچ گونه خیسی روی آن ها نباشد. دقت کنید که حتما فلفل های خراب و لک دار را جدا کنید تا باعث بد طعم شدن ترشی شما نگردد.
  2. سبزی های معطر دلخواهتان را نیز بشویید و اجازه دهید خشک شوند. سیرها را نیز پوست بکنید و در صورت دلخواه خرد کنید.
  3. شیشه مورد نظرتان را نیز بشویید و در صورت احتیاج چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا حسابی استریل گردد. سپس صبر کنید تا شیشه کاملا خشک گردد. حواستان باشد که روی شیشه هیچ گونه ترکی نباشد.
  4. ابتدا اندازهی از فلفل ها را داخل شیشه بریزید. سپس چند برگ از سبزیجات و چند حبه سیر را نیز روی فلفل ها بریزید. به همین شکل به صورت لایه لایه فلفل ها و سبزیجات را داخل شیشه بریزید تا جایی که پر گردد.
  5. سرکه را با یک قاشق نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا نمک داخل آن حل گردد. سپس سرکه را داخل شیشه بریزید تا جایی که روی فلفل ها را بپوشاند.
  6. در نهایت، درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت 2 هفته در یک فضای تاریک و خنک یا داخل یخچال قرار دهید تا آماده خوردن گردد.

طرز تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده

ترشی فلفل را در صورت دلخواه می توانید به صورت چرخ شده نیز درست کنید که در ادامه نحوه درست کردن این مدل ترشی فلفل را نیز به شما آموزش می دهیم. اگر در کنار این ترشی فلفل خوشمزه می خواهید ترشی دیگری درست کنید پیشنهاد می کنیم سری هم به محتوای بزنید و این ترشی خوشمزه را نیز امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل تند چرخ شده
فلفل چیلی (قرمز)200 تا 300 گرم
سیر3 تا 4 حبه
سرکه سفیدبه اندازه لازم
آببه اندازه لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه اندازه لازم
شکربه اندازه کم

دستورالعمل تهیه ترشی فلفل تند چرخ نموده نیز به توضیح زیر است:

  1. ابتدا فلفل ها را به خوبی بشویید و روی یک پارچه قرار دهید تا آبشان گرفته و خشک شوند.
  2. سپس دم فلفل ها را گرفته، آن ها را خرد نموده و دانه های فلفل را نیز در صورت دلخواه جدا کنید.
  3. با استفاده از میکسر یا چرخ گوشت، فلفل ها را پوره کنید.
  4. سیرها را نیز له کنید.
  5. آب، سرکه، ادویه جات و شکر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
  6. سپس پوره فلفل و سیر را به قابلمه اضافه نموده و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید.
  7. مخلوط ترشی را در شیشه ی مد نظرتان بریزید و درب آن را محکم ببندید. سپس شیشه را چند دقیقه وارونه قرار دهید تا هوای داخل شیشه از زیر درب آن خارج گردد.
  8. شیشه ترشی را به مدت 2 هفته در یک فضای تاریک و خنک قرار دهید تا ترشی آماده گردد.

خواندنی ها

غذاهای تند ایران و دنیا

یک راه چاره فوری برای گرفتن تلخی ترشی فلفل

تلخ شدن ترشی فلفل یکی از اتفاقاتی است که احتمالا هر کسی حداقل یک بار با آن روبرو شده است. اما دیگر قرار نیست این اتفاق را تجربه کنید زیرا در ادامه می خواهیم یک روش تضمینی را به شما آموزش دهیم که به راحتی تلخی فلفل را بگیرید.

  1. ابتدا فلفل ها را بشویید تا کاملا تمیز و عاری از آلودگی شوند.
  2. 1.5 لیتر آب (برای 500 گرم فلفل) را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس اجازه دهید که آب ولرم گردد.
  3. 2 قاشق غذاخوری نمک را به آب ولرم شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نمک در آب حل گردد. می توانید نمک را هنگام جوشیدن آب نیز اضافه کنید تا راحت تر در آب حل گردد.
  4. فلفل ها را داخل آب نمک ولرم بریزید. سپس آن را به مدت حداقل 12 ساعت الی 48 ساعت (بسته به اندازه تند بودن فلفل ها) داخل یخچال قرار دهید تا تلخی شان گرفته گردد.
  5. بعد از گذشت این مدت زمان، فلفل ها را از آب نمک خارج نموده و حسابی خشک کنید تا آماده برای درست کردن ترشی شوند.

در نهایت؛ طرز تهیه ترشی فلفل بسیار ساده و بی دردسر است. شما می توانید به یاری آموزش های این محتوا به راحتی یک ترشی فلفل خوشمزه و تند و از آن مهم تر بدون تلخی را در منزل درست کنید و از خوردن آن همراه با غذاهای خود نهایت لذت را ببرید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 27 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 27 اردیبهشت 1404 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 20054

به "طرز تهیه ترشی فلفل (صفر تا صد)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی فلفل (صفر تا صد)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید