طرز تهیه کتلت سوسیس؛ غذای سریع و خوشمزه

به گزارش سهندبلاگ، کتلت سوسیس یک غذای سریع، ساده و خوشمزه است که با ترکیب سوسیس و سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ و ادویه های ساده تهیه می گردد. این کتلت ها علاوه بر طعم مجذوب کننده، بافتی ترد و نرم دارند و می توانند به عنوان میان وعده یا غذای اصلی سبک سرو شوند. با رعایت چند نکته کوچک در انتخاب مواد و روش سرخ کردن، طرز تهیه کتلت سوسیس مانند نمونه های رستورانی خوشمزه و حرفه ای خواهند شد.

طرز تهیه کتلت سوسیس؛ غذای سریع و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کتلت سوسیس

  • سوسیس 5 عدد
  • سیب زمینی 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت سوسیس

مرحله اول: رنده کردن سیب زمینی و سوسیس

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سوسیس ها را هم با همان رنده خرد کنید تا ترکیب یکنواختی برای کتلت به دست آید. رنده کردن باعث می گردد بافت کتلت نرم و یکدست گردد و در مرحله سرخ شدن، مواد خوب به هم بچسبند و تکه تکه نشوند.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را پوست کنده و به همان روش رنده کنید. رنده کردن پیاز علاوه بر اینکه به مخلوط کردن راحت تر یاری می نماید، طعم و عطر طبیعی پیاز را در کتلت آزاد می نماید. برای جلوگیری از تلخ شدن، پیاز رنده شده را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد.

مرحله سوم: ترکیب مواد اولیه

سیب زمینی، سوسیس و پیاز رنده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را شکسته و به مواد اضافه کنید. هم زدن کامل مواد باعث می گردد ترکیب یکدست گردد و کتلت ها هنگام سرخ کردن از هم باز نشوند.

مرحله چهارم: طعم دهی و افزودن آرد سوخاری

کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای ایجاد بافت ترد و جلوگیری از شل شدن کتلت ها، مقداری آرد سوخاری به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. این مرحله باعث می گردد کتلت ها پس از سرخ شدن کاملا فرم بگیرند و ظاهر حرفه ای داشته باشند.

مرحله پنجم: شکل دهی و سرخ کردن کتلت

دست های خود را مرطوب کنید و مقداری از مخلوط بردارید. آن را به شکل بیضی یا دایره ای در تابه ای که روغن داغ در آن واقع شده است، قرار دهید. یک طرف را سرخ نموده و سپس برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی گردد. بعد از آماده شدن، کتلت ها را در ظرف سرو بگذارید و با خیارشور و گوجه فرنگی تزئین کنید.

نکات تکمیلی طرز تهیه کتلت سوسیس

برای داشتن کتلت سوسیس خوشمزه، ترد و با بافت حرفه ای، رعایت چند نکته کوچک اما کاربردی لازم است. کیفیت مواد اولیه، مقدار رنده ها، مقدار حرارت، نوع ترکیب و نحوه فرم دادن کتلت همه در نتیجه نهایی تاثیرگذار هستند. این نکات برای انواع کتلت یا کوکو مانند طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سوسیس و پنیر پیتزا استفاده می گردد.

انتخاب مواد اولیه و جایگزینی ها در تهیه کتلت

استفاده از سوسیس تازه و مرغوب باعث می گردد طعم کتلت ها طبیعی و خوش عطر باشد. اگر دوست دارید کتلت ها سبک تر باشند یا تخم مرغ در دسترس ندارید، می توانید کتلت سوسیس بدون تخم مرغ تهیه کنید و با کمی آرد سوخاری یا سیب زمینی اضافی چسبندگی لازم را ایجاد کنید. این روش به شما اجازه می دهد حتی برای افراد حساس یا رژیمی، کتلت های خوشمزه و نرم آماده کنید.

جلوگیری از وا رفتن کتلت

اضافه کردن کمی آرد سوخاری و هم زدن کامل مخلوط، از وا رفتن کتلت هنگام سرخ کردن جلوگیری می نماید. بعلاوه دست ها را مرطوب نگه دارید تا مواد به دست نچسبد.

ترکیب و مقدار رنده برای رنده کردن مواد کتلت

رنده کردن سیب زمینی و سوسیس به مقدار مناسب باعث می گردد مخلوط یکنواخت گردد و کتلت هنگام سرخ شدن از هم باز نگردد. این روش مشابه طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی است که بافت نرم و لطیف ایجاد می نماید. پس از رنده کردن، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و تخم مرغ و آرد سوخاری را اضافه کنید تا ترکیب برای شکل دهی و سرخ کردن آماده گردد.

کنترل حرارت و سرخ کردن حرفه ای

حرارت مناسب هنگام سرخ کردن کتلت بسیار مهم است. حرارت زیاد باعث می گردد بیرون کتلت سریع طلایی گردد اما داخل آن نپزد. برای رسیدن به بافت مشابه طرز تهیه کتلت مجلسی، بهتر است حرارت میانه باشد و کتلت ها را آرام برگردانید تا دو طرف به طور یکنواخت طلایی شوند. این روش باعث می گردد کتلت ها هم ترد و هم نرم باشند و ظاهر حرفه ای داشته باشند.

تنوع در مواد و افزودنی ها

می توانید با افزودن گوشت چرخ نموده، کتلت ها را غنی تر و مجلسی کنید. ترکیب گوشت و سیب زمینی خام و پخته باعث می گردد کتلت ها هم نرم و هم مغذی شوند. این نکته برای کسانی که علاقه دارند کتلت ها شبیه طرز تهیه کتلت گوشت نمونه های حرفه ای و مجلسی گردد بسیار کاربردی است. طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام و پخته را نیز در خبرنگاران مطالعه کنید.

فرم دادن و سرو حرفه ای

مرطوب کردن دست ها هنگام شکل دادن کتلت باعث می گردد مواد به دست نچسبد و کتلت ها راحت تر به شکل بیضی یا دایره ای در بیایند. ریختن کمی فلفل قرمز، جعفری خردشده یا سرو با پنیر پیتزا باعث می گردد ظاهر مجذوب کننده و رنگی حرفه ای به کتلت ها بدهد و تجربه ای مشابه رستوران ایجاد گردد. طرز تهیه سوسیس سیب زمینی را نیز در خبرنگاران مطالعه کنید.

سوالات متداول درباره طرز تهیه کتلت سوسیس

ممکن است هنگام تهیه کتلت سوسیس این سوالات برایتان پیش بیاید:

می توان کتلت را بدون تخم مرغ درست کرد؟

بله، می توانید از کمی آرد یا سیب زمینی اضافی برای چسبندگی بهره ببرید.

آیا می توان از سوسیس گوشت گاو به جای مرغ استفاده کرد؟

بله، طعم کتلت کمی متفاوت می گردد اما همچنان خوشمزه و ترد خواهد بود.

کتلت ها چطور بهتر ترد می شوند؟

استفاده از آرد سوخاری و سرخ کردن با حرارت مناسب باعث ایجاد کتلت های ترد و خوشمزه می گردد.

آیا می توان کتلت ها را در فر تهیه کرد؟

بله، با پخت در فر و کمی روغن روی سطح، کتلت ها سالم تر و کم چرب تر آماده می شوند.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 27 مهر 1404 بروزرسانی: 27 مهر 1404 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 20071

به "طرز تهیه کتلت سوسیس؛ غذای سریع و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت سوسیس؛ غذای سریع و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید