پزشک نواز شریف از احتمال فلج شدن وی خبر داد
به گزارش سهندبلاگ، پزشک خصوصی نواز شریف که با وی به لندن سفر کرده است خطر فلج شدن نخست وزیر سابق پاکستان را محتمل دانست.

به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران به نقل از جیو تی وی، دکتر عدنان پزشک خصوصی نواز شریف در خصوص بیماری صعب العلاج وی گفت: احتمال فلج شدن دائمی نواز شریف را می دهیم.
وی شرح داد: آزمایش های پزشکی مختلفی از نواز شریف به عمل آمده است و متاسفانه باید اعلام کنیم که شرایط عمومی بدن او خوب نیست.
دکتر عدنان افزود: تاکنون پیشرفت خاصی در شرایط جسمی نواز شریف به وجود نیامده است و ممکن است او به صورت دائم فلج شود.
وی گفت: نواز شریف تا به حال دو بار با حمله قلبی روبرو شده است و آخرین بار 50 روز پیش او در زندان دچار حمله قلبی شده است.
این پزشک پاکستانی تاخیر در انتقال نخست وزیر سابق این کشور به انگلیس را یکی از دلایل تشدید بیماری وی توصیف کرد.
گفتنی است نخست وزیر سابق پاکستان به کمبود شدید پلاکت های خونی مبتلا شده است ولی پزشکان تا کنون دلیل اصلی این اتفاق را نگفته اند.
وی که به دلیل فساد مالی به 7 سال زندان محکوم شده است با حکم دادگاه عالی پاکستان و علی رغم مخالفت دولت برای درمان به انگلیس اعزام شده است.
.
منبع: خبرگزاری تسنیمdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری