گفتگوی تلفنی ماکرون و جانسون، مهلت برگزیت تمدید نمی شد

به گزارش سهندبلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از یورو نیوز، ا مانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه قرار است به زودی با بوریس جانسون، نخست وزیر جدید انگلیس دیدار و با وی در مورد موضوعات مختلف از جمله نحوه خروج این کشور از اتحادیه اروپا مصاحبه کند.

گفتگوی تلفنی ماکرون و جانسون، مهلت برگزیت تمدید نمی شد

یک مسئول دفتر ریاست جمهوری فرانسه روز آدینه با اعلام این مطلب یادآور شد که دو طرف روز پنجشنبه به صورت تلفنی با یکدیگر تبادل نظر کردند و ماکرون به زودی در ملاقات حضوری با بوریس جانسون انتظارات و دیدگاه های اتحادیه اروپا درباره خروج بریتانیا از این اتحادیه را با وی در میان خواهد گذاشت.

این در حالیست که املی دو مونشلن وزیر مشاور دولت ماکرون در امور اروپایی نیز روز آدینه تاکید نمود که اگر بریتانیا همچنان خواستار خروج از اتحادیه اروپا است، باید به توافق موجود تکیه کند.

دو مونشلن همچنین بار دیگر بر تغییر نیافتن مهلت مشخص شده برای اجرایی شدن برگزیت تاکید نمود و گفت که بریتانیا برای به تعویق انداختن برگزیت پس از 31 اکتبر باید واقعاً دلیل قانع کننده ای داشته باشد.

نخست وزیر جدید انگلیس روز چهارشنبه پس از ورود به ساختمان شماره 10 داونینگ استریت مهمترین دغدغه کشورش را برگزیت خواند و با وعده مذاکره بر سر توافقی جدید با سران اتحادیه اروپا از بدو به دست دریافت قدرت، اروپایی ها را به یک چالش جدید دعوت کرد.

pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 2596

به "گفتگوی تلفنی ماکرون و جانسون، مهلت برگزیت تمدید نمی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گفتگوی تلفنی ماکرون و جانسون، مهلت برگزیت تمدید نمی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید