30 هزار دانش آموز لرستانی هنوز برای دریافت کتاب درسی ثبت نام نکرده اند

به گزارش سهندبلاگ، معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع، آموزش و پرورش لرستان گفت: در حالی که توزیع کتب درسی در مدارس استان آغاز شده، ولی تا به امروز 30 هزار نفر از دانش آموزان در سامانه دریافت کتاب ثبت نام نکرده اند.

30 هزار دانش آموز لرستانی هنوز برای دریافت کتاب درسی ثبت نام نکرده اند

به گزارش خبرنگار ، سید عیسی سهرابی اعلام نمود: توزیع کتب درسی دانش آموزان مقطع ابتدایی، دوره دوم متوسطه، فنی و حرفه ای و کاردانش از دیروز در سطح مدارس استان آغاز شده است.

او گفت: تا به امروز 323 هزار و 619 دانش آموز لرستانی در دوره های مختلف در سامانه سفارش کتاب ثبت نام کرده اند.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع، آموزش و پرورش لرستان همچنین به تمدید مهلت ثبت نام کتاب اشاره کرد و گفت: مهلت ثبت نام کتب درسی تا انتها هفته جاری یعنی 14 شهریورماه تمدید شده است.

سهرابی مطرح نمود: ثبت نام کتب درسی بصورت گروهی و تک نفره و ثبت سفارش انجام می شود.

سال تحصیلی جدید در استان با حضور 360 هزار دانش آموز در پنج هزار و 300 مدرسه از روز شنبه هفته آینده 15 شهریورماه آغاز می شود.

ب

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 10144

به "30 هزار دانش آموز لرستانی هنوز برای دریافت کتاب درسی ثبت نام نکرده اند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "30 هزار دانش آموز لرستانی هنوز برای دریافت کتاب درسی ثبت نام نکرده اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید