شروع پاکسازی استان صلاح الدین از داعش توسط ارتش عراق

به گزارش سهندبلاگ، ستاد اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام نمود که نیروهای مسلح این کشور صبح امروز (چهارشنبه) برای تعقیب و سرکوبی به جامانده تروریست های داعش در استان شمالی صلاح الدین دست به عملیات نظامی جدیدی زدند.

شروع پاکسازی استان صلاح الدین از داعش توسط ارتش عراق

ستاد اطلاع رسانی امنیتی در بیانیه ای نوشت که فرماندهی نیروهای زمینی و عملیاتی صلاح الدین، غرب نینوا و الجزیره با مشارکت نیروهای سازمان الحشدالشعبی برای نابودی عناصر داعش عملیات تعقیب و جست و جو را در وادی الثرثار شروع کردند.

در این بیانیه آمده است که این عملیات بر پایه اطلاعات دقیق و از چندین محور و با پشتیبانی نیروی هوایی عراق و هواپیمایی ائتلاف بین المللی ضد داعش انجام می گردد.

این دومین عملیات عظیم نیروهای امنیتی عراق از آدینه گذشته علیه بقایای عناصر داعش در استان های درگیر است.

عملیات پیشین با هدف تامین امنیت مرزهای سه استان کرکوک، صلاح الدین و دیاله شروع شد.

منطقه مرزی میان استان های کرکوک، صلاح الدین و دیاله معروف به مثلث مرگ از کانون های اصلی تحرک و فعالیت هسته های داعش در عراق به شمار می رود و در ماه های گذشته حملات تروریست ها از این منطقه افزایش یافته است.

در همین حال، ارتش و نیروهای امنیتی عراق سه شنبه گذشته نیز یک عملیات نظامی عظیم برای پاکسازی بقایای گروه تروریستی داعش در غرب این کشور شروع کردند.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در این باره گفت که عملیات شیرهای بیابان برای پاکسازی غرب این کشور (استان های الانبار و نینوا) از عناصر تروریستی صورت گرفته است.

سرلشکر یحیی رسول گفت که هدف از این عملیات نابودی بقایای تروریست های داعش و پاکسازی منطقه از وجود آنها است.

نهاد تحقیق و تحلیل تروریسم (TRAC) شهریور گذشته در گزارشی بیان کرد که بازماندگان گروه تروریستی داعش تنها در ماه آگوست (مرداد) 100 حمله در عراق انجام دادند که در همسنجی با ژوئیه (تیر) 25 درصد افزایش یافته است.

در گزارش نهاد تحقیق و تجزیه و تحلیل تروریسم عراق آمده که حملات داعش در درجه نخست در مناطق آزاد شده از اشغال تروریست ها متمرکز شده است.

در این گزارش تاکید شد که افزایش حملات نشان دهنده فرایند نگران کننده ظهور دوباره داعش به وسیله هسته های خفته این گروه است که با وجود شکست سه سال پیش در عراق، همچنان باعث نگرانی منطقه ای و جهانی شده است.

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق اواخر مرداد گذشته پیش از سفر به واشنگتن گفته بود که کشورش همچنان برای مقابله با تهدید گروه تروریستی داعش به یاری سایر کشورها احتیاج دارد، حتی اگر کاخ سفید متعهد به کاهش حضور نظامیانش در این کشور درگیر جنگ باشد.

عراق پس از سه سال جنگ خونین، در خاتمه سال 2017 پیروزی بر گروه تروریستی داعش را بیان کرد.

با این حال بقایای داعش همچنان قادر به حمله به نیروهای امنیتی و شهفرایندان در مناطق دور افتاده در شمال، شرق و غرب این کشور هستند.

استان های دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح الدین و الانبار از کانون های فعالیت و تحرک گروه تروریستی داعش در عراق به شمار می رود.

نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق در چهار ماه گذشته که بی سابقه ترین حملات داعش پس از سال 2017 توصیف شده، بیش از یکصد عملیات نظامی علیه تروریست ها انجام داده اند. ، ایرنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 15 آبان 1399 بروزرسانی: 15 آبان 1399 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 10564

به "شروع پاکسازی استان صلاح الدین از داعش توسط ارتش عراق" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع پاکسازی استان صلاح الدین از داعش توسط ارتش عراق"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید