احتمال کمبود برنج خارجی در کشور
به گزارش سهندبلاگ، خبرنگاران : ستاد تنظیم بازار در صدو چهل و یکمین جلسه خود حذف دوره ممنوعیت واردات برنج را تصویب کرد.

به گزارش به نقل از ایسنا، مسیح کشاورز در پاسخ به این سوال که آیا ستاد تنظیم بازار با درخواست حذف یا کاهش دوره ممنوعیت واردات برنج موافقت کرد یا خیر؟ گفت: در صدوچهل و یکمین جلسه کارگروه تنظیم بازار با حضور وزیر صنعت و بعضی دیگر از مسئولان، پیشنهاد خود را برای کاهش دوره ممنوعیت واردات برنج ارائه دادیم. به این صورت که این ممنوعیت یک ماه دیرتر شروع گردد و یک ما هم زودتر نیز آزاد گردد.
وی افزود:علت پیشنهاد کاهش دوره این بود که تجربه سال های قبل نشان می داد ممکن است بعضی از مسئولان با درخواست حذف دوره ممنوعیت مخالفت نمایند و این مخالفت ها منجر به برقراری مجدد ممنوعیت و رسوب کالا در بنادر گردد.
دبیر انجمن واردنمایندگان برنج ادامه داد: در حقیقت طرح موضوع کاهش حذف دوره ممنوعیت به این منظور است که تا به امروز 150 هزارتن برنج وارد کشور شده و انبارهای بخش خصوصی هم ذخیره چندانی ندارد. همچنین واردنمایندگان نیز تمایلی به واردات برنج برای دوره ممنوعیت ندارند. بنابراین ممکن است کشور با کمبود برنج خارجی روبرو گردد. از آن طرف هم تولیدنمایندگان برنج در داخل کشور می گویند که شهریورماه برنج ایرانی وارد بازار می گردد که قطعا این برنج جوابگوی ماه محرم نخواهد بود.
وی در ادامه گفت: اعضای جلسه تنظیم بازار نظر بر حذف دوره ممنوعیت داشتند و این موضوع نیز تصویب شد. ولی وزارت جهاد کشاورزی با آن مخالفت کرد و قرار شد که اجرا یا عدم اجرای این مصوبه توسط وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ گردد و همچنین تاکید شد که مسئولیت اجرا یا عدم اجرای این مصوبه هم با وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود. با این وجود تا به امروز هیچ پاسخی از سوی آنها داده نشده است.
کشاورز در خاتمه گفت: بارها درخواست کردیم که با مسئولان مربوطه در وزارت جهاد کشاورزی جلسه ای در این خصوص داشته باشیم ولی زمانی برای این موضوع اختصاص داده نشده است و به نظر می رسد که جریان ممنوعیت همچنان برقرار است و از 31 تیرماه نیز شروع می گردد.
منبع: اقتصادنیوزpariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری