امید: فراوری محصولات ناشی از ایده های جوانان اولویت دانشگاه علمی کاربردی است

به گزارش سهندبلاگ، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: عملکرد مجموع فعالیت های دانشگاه نشان از رشد و قرار دریافت در راستا جهش و تحول علمی است که فراوری محصولات ناشی از ایده های جوانان اولویت این دانشگاه در سال تحصیلی جدید است.

امید: فراوری محصولات ناشی از ایده های جوانان اولویت دانشگاه علمی کاربردی است

محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران با اشاره به گام نخست تحول علمی در سطح دانشگاه علمی کاربردی گفت: دانشگاه علمی کاربردی با توجه به ماموریت و رسالتی که دارد تاکنون توانسته تعداد قابل توجهی از جوانان را به نیروی مهارتی و کارآفرین تربیت کند که حضور آنها در سطح جامعه و خود اشتغالی آنها می تواند حوزه اقتصاد را تحت تاثیر قرار دهد.

وی اضافه نمود: رونق مالی باید از پایه در سطح جامعه و به دستان نیروهای تربیت شده دانشگاهی در همه سطوح علمی انجام گردد که دانشگاه وظیفه اصلی اش مهارت افزایی و کارآفرینی نیروهای متخصص است.

امید توضیح داد: این دانشگاه سال جاری در سال تحصیلی جدید همه توان خود را برای جذب و تربیت نیروهای متخصص بر اساس احتیاج جامعه به کار گرفته است البته ارتباط با حوزه صنعت از ماموریت های ما برای همکاری مشترک و فراوری محصولات ناشی از ایده های جوانان است.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 2550

به "امید: فراوری محصولات ناشی از ایده های جوانان اولویت دانشگاه علمی کاربردی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امید: فراوری محصولات ناشی از ایده های جوانان اولویت دانشگاه علمی کاربردی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید