این غذاها را باهم نخورید، دچار التهاب می شوید!

به گزارش سهندبلاگ، ایرنا/ سیستم ایمنی بدن به هر عنصر خارجی که آن را به رسمیت نشناسد حمله می نماید اعم از میکروب های مهاجم، گرده گیاهان و یا حتی عناصر شیمیایی. این فرایند خود سبب التهاب می گردد. حملات متناوب سیستم ایمنی بدن به مهاجمان خارجی گاه سبب تهدید سلامت بدن می گردد.

این غذاها را باهم نخورید، دچار التهاب می شوید!

در اینجا 7 جفت ماده غذایی که مصرف آنها منجر به کاهش التهاب در بدن می گردد، بیشتر معرفی شده است:

سبزیجات تیره رنگ و روغن زیتون

تحقیقات نشان می دهد که ترکیب سبزیجات و منابع چربی سالم یک راه برای افزایش جذب آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و بتاکاروتن در بدن است. لوتئین یک آنتی اکسیدان موجود در سبزیجات برگ دار است که منجر به کاهش التهاب در چشم می گردد و از اختلالات عصبی مانند دژنراسیون ماکولا وابسته به سن جلوگیری می نماید. بتاکاروتن نیز آنتی اکسیدان دیگری است که نشان داده شده منجر به کاهش التهاب در افراد مسن می گردد.

اسفناج و زغال اخته

در یک مطالعه نشان داده شد ورزشکارانی که هر روز و به مدت 6 هفته زغال اخته مصرف می نمایند، کاهش التهاب بعد از تمرینات ورزشی را تجربه می نمایند. در تحقیقات دیگر نیز نشان داده شده مصرف اسفناج می تواند منجر به بهبود تنفس و جریان اکسیژن در طول تمرینات ورزشی گردد. نیترات موجود در اسفناج برای افزایش توده عضلانی و کاهش درد عضلانی بعد از ورزش مفید است.

عدس و لیمو

اگر شما یک زن یائسه هستید، بدن تان در معرض خطر کمخونی فقر آهن واقع شده است. این نوع کم خونی باعث واکنش های التهابی در بدن می گردد. بنابراین مصرف غذاهای غنی از آهن از قبیل عدس و لوبیا همراه با مرکباتی که دارای اسید اسکوربیک و کاروتنوئیدها هستند، مانند لیمو، برای جذب آهن، بسیار مفید است.

سیب زمینی شیرین و فلفل قرمز

فلفل قرمز حاوی بتاکاروتن است و مصرف آن همراه با سیب زمینی شیرین و کدو، میزان جذب ویتامنی آ در بدن را افزایش می دهد. نشان داده شده که مصرف ویتامین آ، شرایط التهابی ناشی از آکنه و همچنین دیسپلازی ریوی را کاهش می دهد.

بادام و کفیر

کفیر سرشار از باکتری های مفید برای حفظ سلامت روده و بهبود فرایند هضم در دستگاه گوارش بعلاوه تقویت سیستم ایمنی بدن است. پوست بادام نیز حاوی پری بیوتیک برای کاهش التهاب مزمن روده و کاهش شرایطی مانند بیماری کرون، کولیت اولسراتیو است.

تمشک و انگور

این دو میوه حاوی میزان بسیار بالای آنتی اکسیدان ها هستند و نشان داده شده مصرف همزمان آنها برای مبارزه با التهاب، کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان و سرطان ریه بسیار مفید است.

سیر، پیاز، برنج قهوه ای

سیر و پیاز و مصرف آنها با غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای یا ماکارونی کامل، می تواند جذب روی در بدن را سه برابر افزایش دهد. جذب بیشتر روی در بدن نیز مساوی است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با التهاب مزمن از قبیل آترواسکلروز، سرطان، واکنش های ایمونولوژیک و ...

منبع: همگردی
انتشار: 5 اسفند 1399 بروزرسانی: 5 اسفند 1399 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 12357

به "این غذاها را باهم نخورید، دچار التهاب می شوید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این غذاها را باهم نخورید، دچار التهاب می شوید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید