بازگشت 1400 واحد صنعتی راکد کشور به چرخه فراوری
به گزارش سهندبلاگ، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 1400 واحد راکد در کشور را به چرخه کار بازگرداندیم.

رضا رحمانی در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، اضافه نمود: بازگشت واحدهای راکد تولیدی در کشور را در دست اقدام داریم. برای امسال بازگشت بالغ بر 2000 واحد راکد را در دستور کار قرار دادیم که تا خاتمه امسال اجرا گردد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت توضیح داد: از این میزان تاکنون توانستیم 1400 واحد را به چرخه کار باز گردانیم. بازگشت این تعداد واحد به چرخه کار برای 25 هزار نفر اشتغال ایجاد نموده است.
وی گفت: در کل کشور کلینیک هایی را با اصطلاح واحد درمان صنعت در تمام استان ها تشکیل دادیم. به همین دلیل نیز 700 مشاور متخصص و مجرب را جذب کردیم.
رحمانی اضافه نمود: در تمام استان ها این متخصصان مسائل را اعم از سرمایه گذاری در گردش، مدیریتی و غیره را آنالیز خواهند کرد تا آنها را برطرف کنیم.
منبع: خبرگزاری ایسناdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری