باید برای فقدان آرامستان در پردیس چاره اندیشی گردد

به گزارش سهندبلاگ، به گزارش خبرنگاران، حسن لاله صبح شنبه در نشست پرسش و پاسخ نمایندگان مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با شهروندان که با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر پردیس، شهردار پردیس، فرماندار شهرستان، مسئولان سایر دوایر دولتی و جمعی از شهروندان در مسجد جامع برگزار گردید، گفت: شهر پردیس در هدف اولیه به منظور سر ریز جمعیت رو به فزونی پایتخت با افق جمعیت 160 هزار نفر ایجاد و در بازنگری سال 86، جمعیتی بالغ بر 220 هزار نفر برای آن معین شد که با توجه به نوع اقلیم و گستره سرزمینی بعنوان شهری جدید و مدرن در کنار تهران قابل توجیه بود.

باید برای فقدان آرامستان در پردیس چاره اندیشی گردد

وی ادامه داد: اما امروز این شهر هنوز از داشتن یک آرامستان محروم است و متاسفانه شهروندان باید علاوه بر رنج درگذشت عزیزان خود، با مسائل و مسائل بی شمار دیگری نیز دست و پنجه نرم نمایند.

این مقام مسئول با اشاره به طرح مسکن مهر در پردیس یادآور شد: در حالیکه که یکی از کاربری های شهر پردیس، سرریز جمعیت تهران تعریف شده بود، بر اساس برخی تصمیم گیری ها تحت اجرای طرح مسکن مهر در چند فاز مختلف نهاده شد و افق جمعیتی آن از 220 هزار نفر به بیش از 500 تا 600 هزار نفر تغییر کرد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر پردیس توضیح داد: قطعا با چنین تغییری در افق جمعیت باید مسائل مختلف نظیر عوامل توسعه، ایجاد زیرساخت ها، تامین سرانه های خدماتی و عمرانی و ... مورد توجه قرار می گرفت اما به تاسف این مهم در شهر پردیس یا دیده نشده، یا به باد فراموشی سپرده شده و یا در بازنگری های بعدی حذف شد.

لاله گفت: از نمونه های این ایرادات می توان به تغییر کاربری یکی از فازهای شهر پردیس از تفریحی و تفرجگاهی به سایت مسکن مهر برای اسکان 80 هزار نفر در دل منابع طبیعی و مناطق حفاظت شده اشاره نمود که این مسائل امروز باری بر دوش شهر و شهروندان است.

به گفته وی، هرچند ایجاد بسترهای لازم برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد جامعه در اصل، امری قابل قبول و پسندیده است اما تدابیر درستی برای اجرای آن اندیشیده نشد و خدمات، زیرساخت ها، مسیرهای دسترسی، آب، برق، فرهنگ، اشتغال و ... برای خانه های مسکن مهر دیده نشد.

این مقام مسئول با اشاره به برخی مسائل صاحبان صنایع شهر پردیس نیز گفت: از جمله مهمترین قابلیت های شهر و شهرستان پردیس وجود 5 لکه و بافت صنعتی شامل 8هزار واحد صنفی و صنعتی در مناطق خرمدشت، جاجرود، کمرد، بومهن و تپه سیف است که بالغ بر 45 هزار فرصت اشتغال صرفا در خرمدشت ایجاد نموده اند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر پردیس توضیح داد: حال پرسش اینجاست که غیر از خدماتی که از سوی شهرداری به نواحی کارگاهی ارائه می گردد، چه خدماتی از سوی دولت ها طی 30 سال اخیر به صنایع این شهر ارائه شده؛ منطقه خرمدشت همچنان از داشتن آب شرب بعنوان یکی از ابتدایی ترین مسائل محروم است.

لاله ادامه داد: حضور جمعیتی بالغ بر 600 هزار نفر در شهر پردیس می تواند یک تهدید و یا در صورت وجود برنامه ریزی های دقیق و مدیریت صحیح یک فرصت طلایی قلمداد گردد و توسعه یافتگی در هر شهری نیازمند تبیین مولفه های مختلف است.

وی ادامه داد: آب و فاضلاب، فقدان آرامستان، کاستی در نواحی کارگاهی کارآفرین، تصرف اراضی منابع طبیعی و وجود مسائل زیست محیطی از عمده معضلات شهر پردیس قلمداد می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 18 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 108

به "باید برای فقدان آرامستان در پردیس چاره اندیشی گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باید برای فقدان آرامستان در پردیس چاره اندیشی گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید