بهترین عادات غذایی به توصیه متخصصان تغذیه
به گزارش سهندبلاگ، متخصصان تغذیه، 15 عادت غذایی موثر برای داشتن یک برنامه غذایی سالم را توصیه کردند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، ممکن است دنبال کردن بعضی رژیم های غذایی ایده خوبی به نظر برسد، اما فریب نخورید!.
شاید 10 روز پشت سر هم چیزی به جز میوه یا آبمیوه نخوردن به شما کمک کند چند کیلویی از وزن تان را کم کنید و در مدت کوتاه احساس رضایت داشته باشید، اما بدن در دراز مدت نمی تواند این نوع رژیم های سخت و محدودکننده را تحمل کند.
به هرحال ناامید نشوید؛ با داشتن یک الگوی مناسب و اطلاع از برترین عادات غذایی می توانید تا حد ممکن به سلامت جسم و روح تان کمک کنید.
به این 15 عادت غذایی موثر برای داشتن یک برنامه غذایی سالم نگاهی بیندازید:
میزان هر وعده اهمیت دارد
خوردن یک جنبه روانشناختی هم دارد، پس آگاهی از این که وزن کم می کنید و پایبند بودن به میزان درست هر وعده غذایی اهمیت زیادی دارد.
گاهی غذا هایی بخورید که به شما لذت می دهند
پژوهش های زیادی نشان می دهند، دست یافتن به یک عادت غذایی که بتوانید آن را تحمل کنید سخت است؛ اگر همه غذا هایی را که دوست دارید حذف کنید، احتمالا آن برنامه غذایی را تحمل نخواهید کرد.
برای خودتان بسته ناهار آماده کنید
یکی از موثرترین راه ها برای اطلاع از میزان کالری مصرفی تان در روز کنترل سایز وعده غذایی تان از طریق بسته بندی و آماده کردن ناهار از قبل است.
مواد غذایی پروتئین دار و فیبردار انتخاب کنید
در پی مرور پژوهش های مربوط به کاهش وزن، روانشناسان با ذکر دلیل غذا های غنی از پروتئین و فیبر را در برنامه های کاهش وزن وارد کردند، چون این مزیت را دارند که خیلی زود به آدم احساس سیری می دهند.
رژیم مدیترانه ای را دنبال کنید
مطالعات زیادی نشان داده اند که یک رژیم مدیترانه ای شاملِ سبزیجات، روغن زیتون و غذا های فرآوری شده کم تر احتمالا به سلامت قلب و مغز شما کمک می کند.
کالری لازم را از غذا ها بگیرید، نه از مایعات
در مطالعه ای که روی زنان چاق صورت گرفت، پژوهشگران دریافتند، جدای از رژیم غذایی و ورزش کردن، جایگزین کردنِ آب به جای نوشیدنی های شیرین با کاهش وزن ارتباط دارد.
انعطاف پذیر باشید
با وجود گزینه های مختلفی که برای گنجاندن در برنامه غذایی تان وجود دارد، راحت تر می توانید یک برنامه غذایی مملو از مواد سالم را بخشی از زندگی خود کنید و هر هفته موارد متنوعی را مصرف کنید. به این ترتیب انواع ویتامین ها و مواد مغذی را هم دریافت خواهید کرد.
قبل از خوردن غذا آب بنوشید
یک مطالعه کوچک نشان داد کسانی که 30 دقیقه قبل از غذا حداقل 450 میلی لیتر آب نوشیده بودند، 3200 گرم بیش تر از کسانی که این کار را نکرده بودند وزن کم کردند.
زمانی به خرید بروید که سیر باشد
زمانی که در حالت گرسنگی به فروشگاه مواد غذایی بروید، احتمال اینکه خوراکی های مضر و پرکالری بخرید بسیار بالاتر است.
صبحانه بخورید
مطالعات نشان می دهند که وعده اول صبح، موتور سوخت و ساز بدن تان را روشن می کند، این فرآیندی است که غذای خورده شده را به انرژی تبدیل می کند.
بعد از صرف شام دیگر چیزی نخورید
یک مطالعه نشان داد مردان جوان به طور میانگین 238 کالری کم تر می خورند وقتی شام، آخرین وعده غذایی هر روزشان باشد.
از نوشیدنی های رژیمی دوری کنید
خوردن نوشیدنی های رژیمی یکی از روش های سریعِ کم کردن میزان کالری دریافتی است، ولی پژوهشی بلند مدت نشان داد این کار در زمانی طولانی عملا می تواند به افزایش وزن منجر شود.
گرسنه نمانید
یک مطالعه معتبر نشان داد مردان جوانی که به مدت 24 هفته، گاه و بی گاه گرسنگی را تحمل می کرده اند، کارشان به پرخوری کشیده است و بعضی ها حتی در این زمینه کنترل خود را از دست داده اند.
آهسته غذا بخورید
سرعت غذا خوردن بر میزان غذا خوردن و همچنین احتمال افزایش وزن تأثیر می گذارد. در حقیقت، مطالعاتی که سرعت های مختلف غذا خوردن را مقایسه کرده اند، نشان می دهند افرادی که تند غذا می خورند تا 115 درصد بیشتر کالری مصرف می کنند.
منبع: جام جم آنلاینdorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!