بیانیه آمریکا، انگلیس و نروژ برای انتقال قدرت در سودان

به گزارش سهندبلاگ، آمریکا، انگلیس و نروژ در بیانیه مشترکی خواستار برگزاری مذاکرات فراگیر در سودان برای تضمین انتقال قدرت از شورای نظامی انتقالی به دولتی مدنی شدند.

بیانیه آمریکا، انگلیس و نروژ برای انتقال قدرت در سودان

آمریکا، انگلیس و نروژ در بیانیه مشترکی گفتند: سودان به انتقال منظم قدرت از شورای نظامی انتقالی به دولتی مدنی احتیاج دارد که رهبری انتخابات در چارچوب زمانی معقول را برعهده بگیرد. زمان آن رسیده که شورای نظامی انتقالی و تمامی طرف های دیگر وارد مذاکرات فراگیر برای ایجاد این انتقال شوند؛ مذاکراتی که باید با مشارکت رهبران اعتراضات اخیر و مخالفان سیاسی و نهادهای مدنی و تمامی بخش های جامعه سودان از جمله زنانی که مایل به مشارکت هستند، انجام گردد.

در این بیانیه آمده است: تغییری که مردم سودان خواستار آن هستند هنوز محقق نشده است. مقامات باید به صحبت های مردم گوش دهند و نگذارند اعتراضات مسالمت آمیز به خشونت تبدیل گردد.

این کشورها از شورای نظامی انتقالی خواستند اقدامات لازم را برای اعتمادسازی متقابل از جمله تعهد به آزادی تمامی بازداشت شدگان سیاسی اتخاذ کند.

به همین دلیل، وزارت خارجه سودان یکشنبه از جامعه جهانی خواست از شورای نظامی انتقالی حمایت نمایند.

در بیانیه وزارت خارجه سودان آمده است: ما از جامعه جهانی می خواهیم از کوشش های صادقانه شورای نظامی انتقالی و گروه های سیاسی و مدنی سودان برای تحقق خواسته های مردم این کشور برای تغییر و تحقق دموکراسی و بازسازی نهادها و توسعه عادلانه و متوازن حمایت نمایند.

تظاهرنمایندگان در سودان یکشنبه به اعتراضات خود برای انتقال سریع قدرت به دولت مدنی ادامه دادند.

10 تن از نمایندگان معترضان شنبه شب طی نشستی با شورای انتقالی نظامی خواسته هایی را از جمله تشکیل دولت مدنی مطرح کردند. عمر الدقیر، یکی از رهبران ائتلاف گروه های آزادی و تغییر در بیانیه ای گفت که خواسته های آن ها شامل بازسازی دستگاه امنیت و اطلاعات است.

وی تأکید کرد: ما به تحصن خود تا زمان تحقق تمامی خواسته هایمان ادامه خواهیم داد.

این ائتلاف تأکید دارد که باید دو نماینده معترضان در شورای نظامی حضور داشته باشند و دولت مدنی تشکیل گردد.

عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای نظامی انتقالی سودان شنبه متعهد به ریشه کن کردن نظام عمر البشیر شد.

عفو بین الملل نیز خواستار انجام تحقیقات درباره نقش صلاح قوش، مدیر مستعفی دستگاه امنیت و اطلاعات سودان در سرکوب معترضان شد. ، ایسنا

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 1305

به "بیانیه آمریکا، انگلیس و نروژ برای انتقال قدرت در سودان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیانیه آمریکا، انگلیس و نروژ برای انتقال قدرت در سودان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید