جدایی دو بازیکن بارسلونا قطعی شد

به گزارش سهندبلاگ، اسپورت مدعی شد باشگاه بارسلونا قصد دارد هر طور که شده ساموئل اومتیتی و مارتین برایتویت را به فروش برساند.

جدایی دو بازیکن بارسلونا قطعی شد

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، ساموئل اومتیتی طی یکی دو فصل گذشته دائماً با مصدومیت های متوالی دست و پنجه نرم کرده و هرگز نتوانسته نمایش های درخشان سال های اول حضور خود در بلوگرانا را تکرار کند؛ موضوعی که باعث شده در ماه های اخیر صحبت های زیادی در رابطه با علاقه بارسا برای فروش این مدافع فرانسوی به گوش برسد.

از طرفی، دیگر بازیکنی که به نظر می رسد سرمربی هلندی بارسلونا یعنی رونالد کومان اعتقاد چندانی به او ندارد مارتین برایتویت است. این بازیکن در جابجایی زمستانی گذشته با نظر مثبت سرمربی وقت بارسا یعنی کیکه ستین جذب شد اما هرگز نتوانسته فرصت کافی برای حضور در ترکیب تیم کاتالانی را به دست آورد.

حالا و در همین رابطه اسپورت کاتالونیا مدعی شده که باشگاه بارسلونا در پنجره های بعدی جابجاییی به دنبال تقویت تیمش است و در این راستا ابتدا باید چند بازیکن خود را به فروش برساند. بر اساس این گزارش باشگاه کاتالانی قصد دارد هر طور که شده ساموئل اومتیتی و مارتین برایتویت را به تیم دیگری بفروشد و از همین حالا اقدامات لازم در این رابطه را انجام داده است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 11388

به "جدایی دو بازیکن بارسلونا قطعی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جدایی دو بازیکن بارسلونا قطعی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید