رایزنی تلفنی ظریف و وزیر خارجه ایتالیا
به گزارش سهندبلاگ، محمدجواد ظریف و لوئیجی دی مایو وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا عصر امروز (دوشنبه) در گفتگویی تلفنی در مورد آخرین تحولات روابط دوجانبه بویژه در زمینه مالی، امنیت منطقه و موضوع سانحه هواپیمای اوکراینی (به عنوان حافظ منافع کانادا در ایران) رایزنی و گفتگو کردند.

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
در پی سانحه سقوط یک فروند هواپیمای بوئینگ متعلق به خطوط هوایی اوکراین در 18 دی ماه که بر اثر آن 176 سرنشین این هواپیما جان باختند و اکثریت آنها ایرانی و بقیه متعلق به کشورهای کانادا، سوئد، انگلیس، افغانستان و اوکراین بودند، ظریف و همتای کانادایی تلفنی مصاحبه کردند. وزرای خارجه ایران و کانادا همچنین آدینه 27 دی ماه در راستا بازگشت ظریف از سفرش به هند، در مسقط پایتخت عمان نیز ملاقات کردند.
ملاقات دو وزیر خارجه با درخواست طرف کانادایی درباره سقوط هواپیمای اوکراینی انجام شد و توافق کردند که تیم های کارشناسی دو وزارتخانه به تماس ها در این زمینه ادامه دهند و خودشان هم در آینده دوباره ملاقات نمایند.
پس از قطع مناسبات دیپلماتیک ایران و کانادا در شهریور 1391، ایتالیا به عنوان حافظ منافع کانادا در ایران معین شد.
منبع: انتخاب