روش پخت خوراک مرغ و بلغور گندم؛ خوشمزه و مقوی

به گزارش سهندبلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه خوراک مرغ و بلغور گندم را به شما آموزش می دهیم.

روش پخت خوراک مرغ و بلغور گندم؛ خوشمزه و مقوی

به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک مرغ و بلغور گندم را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

بلغور گندم- 2 پیمانه

سینه مرغ- 2 عدد

پیاز کوچک- یک عدد

سیر ریز خرد شده- یک حبه

آب- 8 پیمانه

نمک- به اندازه لازم

کره - 2 قاشق سوپ خوری

روغن زیتون - 3 قاشق سوپ خوری

پاپریکا - یک و یک دوم قاشق سوپ خوری

فلفل قرمز (پودر شده) - یک قاشق سوپ خوری

1-سینه های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

2- سپس آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

3- بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.

4- اندازهی از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید.

5- یک حبه سیر را تفت دهید و به مرغ پخته و ریش ریش شده به جای مانده اضافه و روی خوراک پخش کنید.

6-کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 15008

به "روش پخت خوراک مرغ و بلغور گندم؛ خوشمزه و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش پخت خوراک مرغ و بلغور گندم؛ خوشمزه و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید