طرز تهیه پودینگ نان گوجه فرنگی
به گزارش سهندبلاگ، در این مطلب با دستورالعمل تهیه پودینگ نان گوجه فرنگی آشنا خواهید شد.

به گزارش ، پودینگ نان گوجه فرنگی غذایی فوق العاده سریع و آسان و در عین حال بسیار خوشمزه و خوش طعم است. در طول هفته که زمان زیادی برای آشپزی ندارید این غذا می تواند بهترین انتخاب برای یک شام سریع و لذیذ باشد.
مواد لازم:
گوجه فرنگی خردشده - 600 گرم
نان تافتون (نان سبوس دار که ضخامت داشته باشد) - یک عدد
شیر - 2 فنجان
نمک - کمتر از نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه - به میزان لازم
گوجه فرنگی گیلاسی - 200 گرم
تخم مرغ - 6 عدد
پنیر - نصف فنجان
آویشن تازه یا پودر آویشن - نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
در ظرف مناسب، نان که روی آن گوجه فرنگی ها را کمی له نموده اید قرار دهید و به مدت 40 دقیقه کبابی کنید.
در ظرف مناسب دیگری تخم مرغ، ادویه و سبزی های معطر را با شیر به خوبی مخلوط کنید.
نان گوجه را از فر در آورید و مخلوط مواد را روی آن بریزید و پنیر را روی آن بپاشید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.
سپس از فر در آورید. مقداری آویشن روی آن بریزید.
در دستور پخت از پنیر بز استفاده شده است.
در صورت تمایل می توانید گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید.
نکته:
این غذا حدود 14 گرم پروتئین دارد و از آن جا که در تهیه آن از گوجه فرنگی تازه استفاده شده سرشاز از لیکوپن است.
گوجه غنی از ویتامین آ و فولات است و به حفظ سلامتی چشم یاری می نماید.
از مصرف گوجه فرنگی نارس بپرهیزید.
کسانی که حساسیت پوستی دارند یا کبدشان ضعیف است، جانب احتیاط را رعایت نمایند.
زیاده روی در مصرف گوجه فرنگی احتمال سنگ مثانه را افزایش می دهد.
منبع: روزنامه خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری