طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی
به گزارش سهندبلاگ، کرم سوپانگل یک دسر خیلی خیلی خوشمزه ترکی و یه گزینه مناسب واسه مهمونیاست، خصوصا که تو لیوان سرو میشه.

مواد لازم:
1 لیتر شیر
5 ق غ آرد
4 ق غ پودر کاکائو
6 ق غ شکر (بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید)
1 عدد زرده تخم مرغ
80 گرم شکلات ساده یا شکلات شیری
نصف ق چ وانیل
نصف لیوان آب سرد
طرز تهیه:
به جز آب سرد، شکلات، وانیل، بقیه مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل گردد. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت 5 دقیقه بزنید (بهتره که 10 دقیقه بزنید). سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و 4-3 ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید.
منبع: گردشبانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا