طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی

به گزارش سهندبلاگ، کرم سوپانگل یک دسر خیلی خیلی خوشمزه ترکی و یه گزینه مناسب واسه مهمونیاست، خصوصا که تو لیوان سرو میشه.

طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی

مواد لازم:

1 لیتر شیر

5 ق غ آرد

4 ق غ پودر کاکائو

6 ق غ شکر (بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید)

1 عدد زرده تخم مرغ

80 گرم شکلات ساده یا شکلات شیری

نصف ق چ وانیل

نصف لیوان آب سرد

طرز تهیه:

به جز آب سرد، شکلات، وانیل، بقیه مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید.

شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل گردد. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت 5 دقیقه بزنید (بهتره که 10 دقیقه بزنید). سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و 4-3 ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: گردشبان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 9118

به "طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید