مصرف این خوراکی ها با گیلاس خطرناک است
به گزارش سهندبلاگ، تهران (پانا) - تاتیانا بوچارووا متخصص غدد خوراکی هایی را برشمرد که خوردن آن ها همراه با گیلاس ممنوع بوده و مشکل آفرین می شوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بوچارووا گفت: افراد بزرگسال سالم که از بیماری هایی مانند ورم معده حاد یا دیابت رنج نمی برند می توانند روزانه تا سقف 200 گرم گیلاس مصرف نمایند.
به گفته این پزشک اگر فردی مبتلا به ورم معده است، اما دوست دارد چند گیلاس بخورد، نباید آن را همراه خوراکی های ترش و شبه اسیدی مانند توت، انگور، هلو، سیب و مرکبات مصرف کند.
به گفته بوچاروا، ترکیب گیلاس و حبوبات نیزمضر است و به سلامت عمومی فرد آسیب می زند.
علاوه بر این، خوردن گیلاس به اسم دسر پس از سوپ با لوبیا یا فرنی عدس نامطلوب است. ترکیب این غذا ها احتمال بروز مسائل روده ای را افزایش می دهد.
منبع: خبرگزاری پاناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا