چه زمانی بدن علیه اُمیکرون آنتی بادی فراوری می نماید؟

به گزارش سهندبلاگ، تهران (پانا) - نتایج یک مطالعه به وسیله محققان دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان، دانشگاه فنی مونیخ و هلمهولتز مونیخ آلمان نشان داد بدن بعد از سه مرتبه قرار گرفتن در برابر ویروس کرونا آنتی بادی خنثی کننده علیه اُمیکرون فراوری می نماید.

چه زمانی بدن علیه اُمیکرون آنتی بادی فراوری می نماید؟

به گزارش ایسنا، این نتایج در خصوص افرادی است که سه دوز واکسن دریافت نموده اند؛ کسانی که از کووید 19 بهبود یافته اند و 2 واکسن دریافت نموده اند و یا برعکس و بعلاوه کسانی که 2 واکسن دریافت کردند و بعدا بیمار شده اند.

این مطالعه شامل 171 نفر بود که 98 نفر از آنان در بهار 2020 به کووید 19 مبتلا شدند و بعدا 2 دوز واکسن فایزر دریافت کردند و 73 نفر دیگر نیز واکسینه شده اما بیمار نشده بودند.

یکی از یافته های مطالعه این بود که تعداد زیادی از آنتی بادی ها با توانایی آن در خنثی کردن ویروس همبستگی ضعیفی داشت؛ در عوض آنچه بیش از همه مهم بود، توانایی آنتی بادی ها برای اتصال به ویروس و در نتیجه خنثی کردن آن بود.

جهش های زیاد اُمیکرون به این معناست که برای دفع عفونت به آنتی بادی های بیشتر و بهتری احتیاج است.

علاوه بر این نتایج این مطالعه نشان داد ابتلا به عفونت زمانی که صحبت از تاثیرات آن بر روی سیستم ایمنی می گردد، تاثیری مشابه تزریق واکسن دارد.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 26 فروردین 1401 بروزرسانی: 26 فروردین 1401 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 16719

به "چه زمانی بدن علیه اُمیکرون آنتی بادی فراوری می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه زمانی بدن علیه اُمیکرون آنتی بادی فراوری می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید