کدام ویتامین ها برای غلبه بر ویروس کرونا مؤثرند؟
به گزارش سهندبلاگ، به گفته متخصصان علم تغذیه بهترین مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی افراد و پیشگیری از ابتلا به کرونا آنتی اکسیدان ها هستند.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران، کوروش صمدپور، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره مواد غذایی موردنیاز بدن به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: بهترین مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی افراد و پیشگیری از ابتلا به کرونا آنتی اکسیدان ها هستند.
وی اضافه کرد: آنتی اکسیدان ها در مواد غذایی مانند انواع میوه جات و سبزی های تازه یافت می شوند که باید آن ها را در طول روز مصرف کرد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مصرف ویتامین C اظهار کرد: همه افراد حداقل یک بار در زندگی خود شنیده اند که ویتامین C نقش پیشگیرانه دارد، ولی بااین حال توصیه نمی کنم افراد به سمت داروخانه ها فرایند و ویتامین C را تهیه نمایند.
وی توضیح داد: اگر افراد در طول شبانه روز 3 الی 4 واحد میوه جات و 5 واحد سبزی های مصرف نمایند مطمئن باشند که ویتامین C بدن آن ها به خوبی تأمین خواهد شد.
صمدپور درباره مصرف پروتئین در این روزهای کرونایی گفت: پروتئین ها منبع خوبی برای تأمین نیازهای روزانه بدن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.
وی ادامه داد: تخم مرغ، گوشت، مرغ یا بوقلمون و حبوبات که منبع خوب پروتئین هستند اگر خوب پخته شده باشند می توانند سیستم ایمنی بدن را در برابر ویروس خطرناک و کشنده کرونا تقویت سازند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مصرف مکمل برای پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: تنها مکملی که ما پیشنهاد و توصیه می کنیم تا هم وطنان مصرف نمایند ویتامین D است که قرص های 50 هزار واحدی برای افراد بالغ یعنی مصرف یک بار در ماه تأکید می گردد.
وی تأکید کرد: برخی افراد در مصرف ویتامین ها یا مکمل ها افراط می نمایند که بعدها استفاده بی روی از آن ها ممکن است باعث مسائل کلیوی و معضلات پرخطر و جبران ناپذیر شوند و سیستم ایمنی بدن به صورت جدی با معضل روبرو گردد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: رعایت الگوی غذایی مناسب مانند مصرف میوه جات، سبزی های تازه و پروتئین ها تأثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به کرونا دارد.
4145
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا