آموزش زبان ترکی در بعضی مدارس آذربایجان شرقی
به گزارش سهندبلاگ، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از تدریس آموزش زبان ترکی در بعضی مدارس آذربایجان شرقی به صورت پایلوت اطلاع داد .

به گزارش ، جعفر پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش استان در حاشیه جلسه شورای آموزش و پرورش ،گفت: همزمان با بازگشایی مدارس در مهر ماه سال 98، آموزش زبان ترکی در بعضی مدارس آذربایجان شرقی به صورت پایلوت تدریس می گردد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان درباره جزئیات بیشتر این خبر اضافه کرد: قصد داریم در سال تحصیلی جدید در کنار برنامه های آموزشی، برنامه ویژه مدارس را که وزیر آموزش پرورش به استانداران استان ها ابلاغ نموده در مقاطع چهارم ابتدایی و نهم دوره اول متوسطه اول اجرا کنیم.
پاشایی ادامه داد : براساس دستور وزیر، محتوا وساعات آموزش این برنامه ها در اختیار مدارس هر استان بوده تا اقدامات لازم را در این باره انجام دهند.
او گفت : ما در استان تصمیم گرفتیم از این ساعات آموزشی استفاده نموده و آموزش زبان ترکی-آذری را به صورت پایلوت اجرا کنیم. در این جلسه قرار شد کمیته راهبری پس از تحقیق درباره زمان، مدرس و نحوه آموزش، ظرف یک ماه آینده این طرح را در صحن شورای آموزش و پرورش آنالیز کند تا مراحل نهایی آن تکمیل وسپس اجرایی گردد.
به گفته او طرح آموزش زبان ترکی -آذری فعلا هفته ای دو ساعت و در مجموع 60 ساعت، طی سال تحصیلی جدید در بعضی مدارس استان به صورت پایلوت اجرا می گردد.
منبع : ایلنا
انتهای پیغام /ت
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری