طرز تهیه خورشت کلم بروکلی با گوشت
به گزارش سهندبلاگ، با استفاده از کلم بروکلی انواع غذا مثل خورشت کلم بروکلی، سوپ کلم بروکلی، سالاد بروکلی تهیه میشود. با طرز تهیه خورشت کلم بروکلی آشنا شوید.

کلم بروکلی از خانواده کلم هاست و سرشار از ویتامین های A و D است. بروکلی در فصل های خنک بهترین و بیشترین محصول را می دهد. در میان سبزی های موجود در دنیا کلم بروکلی یکی از غنی ترین منابع آهن به شمار می آید و نه تنها به دلیل داشتن خاصیت ضدسرطان بلکه به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین ها (ویتامین CوE) و مواد معدنی توجه بسیاری را به خود جلب نموده است.
با استفاده از کلم بروکلی انواع غذا، سوپ و سالادهای خوشمزه و مقوی تهیه می گردد و پیشنهاد ما به شما این است که این گیاه پرخاصیت را حتما در برنامه غذایی خود بگنجانید. در ادامه با آموزش طرز تهیه خورشت کلم بروکلی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت کلم بروکلی
کلم بروکلی | 250 گرم |
هویج | 1 عدد |
گوشت چرخ نموده | 400 گرم |
لپه | 1/4 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
آبلیمو تازه | 3-4 ق غذاخوری |
طرز تهیه خورشت کلم بروکلی
- برای تهیه خورشت کلم بروکلی ابتدا باید گل های کلم بروکلی را از هم جدا کنید و داخل مقداری آب و نمک 5 دقیقه جوشانده و در آبکش بریزید.
- ساقه کلم و هویج را پوست گرفته و خلال کنید و 10 دقیقه بخارپز کنید.
- پیاز را نگینی خرد نموده و در روغن تف دهید.
- گوشت را در پیازداغ تف داده و ادویه و رب بزنید.
- لپه را نیز کمی در مواد تف داده و مقداری آب اضافه کنید بگذارید تا بپزد.
- در یک تابه، کلم بروکلی را با مقداری روغن کمی تف داده و ساقه و هویج را اضافه کنید و بعد از کمی تف از روی حرارت بردارید.
- پس از پخت گوشت و لپه نمک و آب لیمو را اضافه کنید. کلم و هویج را در خورشت بریزید و پس از 5 دقیقه جوشیدن شعله را خاموش کنید.
امیدواریم این غذای لذیذ را تهیه نموده و در کنار خانواده نوش جان کنید.
چند نکته درباره کلم بروکلی
موقع خرید کلم بروکلی؛ شاخه هایی که سبز تیره هستند را انتخاب نمایید؛ رنگ خوب گیاه نشانه موادمغزی عالی می باشد. خوشه ای را با ساقه های سفت انتخاب نمایید، ساقه هایی که خمیده یا لاستیکی هستند کیفیت ضعیفی دارند.
بهترین روش نگهداری کلم بروکلی این است که کلم بروکلی را در یخچال و در قسمت میوه جات و سبزیجات نگهداری نمایید کلم بروکلی را درست قبل از مصرف بشوئید و بیش از پنج روز در یخچال نگهداری ننمایید.
بهترین روش پخت کلم بروکلی بخار پز کردن یا پختن در مایکروویو یا با کمی آب یا آب گوشت بر روی حرارت ملایم است. بهتر است سبزیجات زیاد پخته نشوند چون بسیاری از املاح و مواد معدنی خود را از دست می دهند.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.compariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری