طرز تهیه مسقطی تمشک آبی
به گزارش سهندبلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه مسقطی تمشک آبی را به شما آموزش می دهیم.

با تور عمان ارزان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط عمان آشنا شوید.
به گزارش امروز قصد داریم طرز تهیه مسقطی تمشک آبی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
نشاسته گل یک پیمانه
آب دوپیمانه. گلاب یک پیمانه
شکر دوپیمانه
ژله تمشک آبی دوبسته
کره سی گرم
قالب رو چرب کنید (قالب من قطرش18 و قدش 10سانت بود).
پودرنارگیل خامه یا... برای تزیین
همواره نشاسته رو درآب سردحل کنید.
کره باعث شفاف شدن مسقطی می گردد.
نشاسته رو در آب حل کنید وازصافی عبورمیدهیم. درقابلمه ریخته وشکر رواضاف وهم بزنیدوقتی مخلوط شد.
پودرژله رواضاف و هم بزنیدحرارت را روشن کنیدومرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسددرادامه گلاب وکره رواضاف کنیدومرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس درقالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید.
منبع:شبکه آشپزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان