طرز تهیه مسقطی تمشک آبی

به گزارش سهندبلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه مسقطی تمشک آبی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مسقطی تمشک آبی

با تور عمان ارزان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط عمان آشنا شوید.

به گزارش امروز قصد داریم طرز تهیه مسقطی تمشک آبی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

نشاسته گل یک پیمانه

آب دوپیمانه. گلاب یک پیمانه

شکر دوپیمانه

ژله تمشک آبی دوبسته

کره سی گرم

قالب رو چرب کنید (قالب من قطرش18 و قدش 10سانت بود).

پودرنارگیل خامه یا... برای تزیین

همواره نشاسته رو درآب سردحل کنید.

کره باعث شفاف شدن مسقطی می گردد.

نشاسته رو در آب حل کنید وازصافی عبورمیدهیم. درقابلمه ریخته وشکر رواضاف وهم بزنیدوقتی مخلوط شد.

پودرژله رواضاف و هم بزنیدحرارت را روشن کنیدومرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسددرادامه گلاب وکره رواضاف کنیدومرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس درقالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید.

منبع:شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 14991

به "طرز تهیه مسقطی تمشک آبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مسقطی تمشک آبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید